Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER, TUTUKSUZ YARGILANAN GÜNDEŞ’İ “BAŞKAN DANIŞMANI” OLARAK ATADI!

admin | 13 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Terör örgütü üyeliği suçlamasıyla yargılanan ve 9 ay tutuklu kalan Bedrettin Gündeş, geçtiğimiz ayki duruşmada tahliye edilerek, tutuksuz yargılanmaya başlamıştı. Davası devam eden Gündeş’i CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bu kez Daire Başkanı değil, Başkan Danışmanı olarak atadı.  

Terör örgütü PKK mensubu olmakla suçlanan ve 9 aydır tutuklu bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi eski Daire Başkanı Bedrettin Gündeş hakkında 5 ila 10 hapis cezası istemiyle açılan davanın geçtiğimiz ay yapılan duruşmasında tahliye edilmişti.

Mersin 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada tutuksuz olarak yargılaması devam eden Bedrettin Gündeş’in Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak ataması yapıldı.

9 AY TUTUKLU KALDI, GEÇEN AYKİ DURUŞMADA TUTUKSUZ YARGILAMAYA DEVAM KARARI VERİLDİ!

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, 2019’da başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, atadığı ilk Daire Başkanlarından olan Bedrettin Gündeş, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, PKK/KCK’nın propagandasını yaptıkları ve örgüt üyeliği iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmış, 29 Eylül 2022’de de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın geçtiğimiz ayki duruşmasında Bedrettin Gündeş’in tutuksuz yargılamasının devamına karar verilmişti.

BÜYÜKŞEHİR’DE YENİ ODASI TAHSİS EDİLDİ, MAKAM ARABASI YENİDEN ALTINA ÇEKİLDİ!

9 aylık tutukluluk süresinin sonunda tahliye edilen Gündeş, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeni görevine de geçen hafta başladı.     

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle