Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER GÖREVDEN ALDI, YENİCE AYAKLANDI! İMZA KAMPANYASI BİLE BAŞLATTILAR!

admin | 09 Temmuz 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetimi, personelle uğraşmayı sürdürüyor. Son olarak Büyükşehir Yenice Mahalle Koordinasyon Sorumlusu Cem Keleş, gerekçe gösterilmeden görevden alındı. 4 yıldır başarıyla görevini sürdüren Keleş için Yenice ayaklandı, change.org’da imza kampanyası bile başlatıldı.

2019 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna gelen CHP’li Vahap Seçer, 4 yıldır 4 bini aşkın personele uyguladığı kıyım ve mobbingle sadece Mersin’in değil, ülke gündeminde yer alıyordu.

Önceki dönem personelini haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden ettiği Mahkeme kararlarıyla tescillenen Seçer, Yargı kararlarını uygulamadığı gibi personelin hak ettiği tazminatları bile ödemeyerek, işçileri perişan etmeyi sürdürüyor.

CHP’li Seçer’in son olarak Yenice Mahalle Koordinasyon Sorumlusu olarak 4 yıldır başarıyla işini yapan ve Yenice halkı tarafından çok sevilen Büyükşehir personeli Cem Keleş’i hiçbir gerekçe göstermeden görevden aldı. Sinyalizasyona gönderilen Keleş için Yenice halkı adeta ayaklandı.

Bazı Yeniceliler, Cem Keleş’in göreve iadesini talep eden dilekçesini Büyükşehir Beleidye Başkanlığına sundu.

Cem Keleş’in yeniden göreve getirilmesi gerektiğini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurmaya çalışan Yeniceliler, son olarak change.org’da Keleş için imza kampanyası düzenledi.

CHP’li Seçer’in Yenicelilerin çağrısına kulak verip, vermeyeceği de merakla bekleniyor.

İŞTE CEM KELEŞ İÇİN SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SEÇER GÖREVDEN ALDI, YENİCE AYAKLANDI! İMZA KAMPANYASI BİLE BAŞLATTILAR! için 2 Yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    En iyi bildikleri şey Vahap seçer in A takımının mülakatta adam kayırma hak yeme sürgün İşçi kıyımı say say bitmez tarsuslu İMAM ın MUT ta sürgünde ne işi var biri açıklasın

  2. Faysal genç dedi ki:

    Kıyım 2019 da başladı siz yeni farkına vardınız oysa bazı şeylerin

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle