Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ NEŞET’İN KUTLAMA SKANDALI ULUSAL BASINDAN DÜŞMÜYOR! MİLLİYET GAZETESİ SORDU: “CHP YETKİLİLERİ BU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA NE AÇIKLAMA YAPACAK?”

admin | 03 Kasım 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

29 Ekim’de Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’ın defilesi düzenleyen Mezitli Belediyesi, defile sonrasında mankenlere verdiği yemekte modacı Barbaros Şansal’ın göstere göstere skandal el hareketiyle kutlama yapmasının yankısı ulusal basının gündeminden düşmüyor. Son olarak Milliyet Gazetesi’nin Yerel Yönetimler sayfasını hazırlayan Gazeteci Eren Aka, skandalın görüntülerinin yayılmasının ardından CHP yetkililerinin ne açıklama yapacağını merakla beklediğini yazdı.

CHP’li Mezitli Belediyesi’nin ünlü modacılar Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’ın hazırladığı “Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Yıldırım Mayruk ile Koşar Adım Cumhuriyet” defilesinden sonra yaşanan skandal, ulusal basının gündeminden düşmüyor.

Barbaros Şansal’ın İzmi Marşı’na eşlik ederken, göstere göstere el hareketi yapmasına Türkiye kamuoyundan birçok gazeteci ve siyasi görüntüleri paylaşarak tepkisini dile getirirken, son olarak Milliyet Gazetesi Yerel Yönetimler sayfasını hazırlayan Gazeteci Eren Aka köşesinden skandalın görüntülerinin yayılmasının ardından CHP yetkililerinin ne diyeceğinin merakla beklendiğini yazdı.  

“OKURLARIMIZIN ŞİKÂYETİNDEN SONRA GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE ŞAŞKINA DÖNDÜM”

Kutlama görüntülerini skandal olarak yorumlayan Gazeteci Eren Aka, “Mersin’in Mezitli ilçesinde oturan okurlarımız, “Mezitli Belediyesi, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Yıldırım Mayruk ile Koşar Adım Cumhuriyet defilesi düzenledi. Defilenin ardından mankenlere ve moda tasarımcısı Barbaros Şansal şerefine Başkan’ın düzenlediği eğlencede, İzmir Marşı söylenirken modacı Şansaľın yaptığı el hareketine alkış ve tempo tutarak eşlik etti. Mezitli böyle bir yer değil! Başkan’ın bir an önce bizleri ve kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. Bu duruma nasıl sessiz kalıp alkış tutabildi” diye yakındılar. Okurlarımızın şikâyetinden sonra görüntüleri izleyince şaşkına döndüm. Başkan, karşısında el hareketi yapan modacıyı alkışlamaya devam ediyor. Bakalım haberimizden sonra görüntüleri izleyen Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri ve Başkan Neşet Tarhan, nasıl bir açıklama yapacak?” diye yazdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ NEŞET’İN KUTLAMA SKANDALI ULUSAL BASINDAN DÜŞMÜYOR! MİLLİYET GAZETESİ SORDU: “CHP YETKİLİLERİ BU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA NE AÇIKLAMA YAPACAK?” için 2 Yorum

  1. Kasım işçi dedi ki:

    Kayseri haber daha değerliymiş helal olsun belediye başkanına neler yapıyorlar

  2. Güray Koramaz dedi ki:

    Neşet tarhan bey çılğınca eğlenmişler ne var bunda (ironi)

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle