Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ DEMİRAĞ BİLE PARTİ İÇİ YAŞANANLARA İSYAN ETTİ: “BİR TOPARLANIN ARTIK!”

admin | 31 Temmuz 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin’in emektar isimlerinden olan Cavidan Demirağ, parti içi yaşanan değişim tartışmalarını değerlendirdi: “Lütfen CHP ailemi yönetenler, yönetmek isteyenler bir toparlanın artık. Vatandaş zamlardan sokağa dökülmek üzere. Gelecek kaygısının üzerine açlık tehlikesiyle karşı karşıya!”  

Mersin’de CHP’nin emektar isimleri de parti içinde yaşanan karışıklığa isyan etmeye başladı.

CHP 27. ve 29. dönem Parti Meclisi üyesi Cavidan Demirağ, parti içerisindeki değişim tartışmalarını ve söylemlerini eleştirdi.

Vatandaşın gündeminin başka yerde olduğunu kaydeden Demirağ, “Lütfen CHP ailemi yönetenler, yönetmek isteyenler bir toparlanın artık. Vatandaş zamlardan sokağa dökülmek üzere. Gelecek kaygısının üzerine açlık tehlikesiyle karşı karşıya” diyerek yaşananlara tepkisini dile getirdi.

“OY VEREN KİTLE AYNI KİTLE! NEYİ DEĞİŞTİRECEKSİNİZ?”

Demirağ, partinin mevcut üye yapısı ve oy veren seçmen kitlesi aynı kaldığı sürece, neyin değiştirilmesi gerektiğine dair sorular sordu. “CHP, CHP olalı böylesi ucu açık, anlamı kapalı değişim tartışması yaşamadı. 2 kere 2, 4 etmez demek gibi bir şey bu.” diyerek değişim çağrılarının mantıksız olduğunu savundu.

“BENDEN SÖYLEMESİ!”

Cavidan Demirağ sözlerini şöyle tamamladı:

 “CHP’nin tarihindeki güçlü duruşu ve ilkeleri doğrultusunda, bu değişim konusunda doğru adımların atılacağına olan inancım tamdır. Benden söylemesi.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle