Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİDE VEFASIZLIK: ŞEHİT KARDEŞİNİN “İDEOLOJİSİNİ” BEĞENMEDİ, SÜRGÜN ETTİ!

admin | 06 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında devlet memuru olarak görev yapan şehit kardeşi M.Ö.’ye ideolojik sebeplerden dolayı pasif görevler verilerek itibar suikastı düzenlendiği ortaya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldiği günden bu yana milliyetçi/muhafazakar işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde iş akdine son vermesi gündem de yerini korurken, şehit kardeşine pasif görevler verdirilmek suretiyle itibar suikastı yapılması bardağı taşıran son damla oldu.

Turkuaz Gazetesi’nin haberine göre, Büyükşehir Belediyesine 11 yıldır memur olarak devlete hizmet eden şehit kardeşi M.Ö.’ye yapılanlar hukuksuzluk, vicdansızlık ve şehidin emanetine sahip çıkılmadığı öne sürüldü.

ŞEHİDİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATTILAR

Şehit yakınlarının iş durumuyla ilgili yayınlanan genelgede şehitlerin ve gazilerin yakınlarının “En uygun çalışma ortamının sağlanması” işaret edilirken, CHP’li Büyükşehir’de çalışan Şehit kardeşi M.Ö’ye genelge dışı hukuksuz görevlendirmeler yapılması büyük tepki çekti.

Yine aynı genelgeye göre “Kamu idarelerince, öğrenim durumları sebebiyle mevzuat gereği hizmetli kadrolarına atanmış şehit ve gazi yakınlarının büro hizmetlerinde görevlendirilmesi hususunda azami özen gösterilecektir” denilirken, devlet memuru olan Şehit kardeşinin mevzuata uygun görevler verilmemesi CHP’li Seçer yönetiminin şehit yakınlarına karşı bakışını da gözler önüne serdi.

Kaynak: Turkuaz Gazetesi

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİDE VEFASIZLIK: ŞEHİT KARDEŞİNİN “İDEOLOJİSİNİ” BEĞENMEDİ, SÜRGÜN ETTİ! için 1 yorum

  1. Gencay dedi ki:

    Yok mu zulüme dur diyecek bir devlet adamı ? Bu kaç oldu en iyi bildikleri şey Sürgün Büyükşehir idaresinin

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle