Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR HARBİ AĞAÇ SEVMİYOR: YILBAŞI SÜSÜ OLSUN DİYE FİDANLIKTAN GETİRDİLER, İŞLERİ BİTİNCE FİDANLIĞA ATIP KURUTTULAR!

admin | 03 Eylül 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz yıl Özgecan Arslan Meydanındaki asırlık kauçuk ağacını zehirleyerek kurumasına yol açan CHP’li Mersin Büyükşehir, şimdi de aynı meydana yılbaşı kutlaması için fidanlıktan getirip süslediği ağacı, işi bitince fidanlığa atıp, kurumasına neden olduğu öğrenildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yeni ağaç skandalı patladı. Özgecan Arslan Meydanındaki asırlık kauçuk ağacını konserlerde engel oluyor diye zehirledikleri ortaya çıkan Daire Başkanı ve aralarında dönemin CHP Toroslar Gençlik Kolları Başkanının da bulunduğu 2 belediye işçisi, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından suçlu bulunmuştu.

Ağaç zehirleme olayı ülke genelinde büyük ses getirirken, CHP’li Mersin Büyükşehir’de yeni ağaç kurutma skandalı patladı.

AĞACI FİDANLIKTAN SÖKÜP MEYDANA DİKTİLER, SONRA DA İŞLERİ BİTİNCE SÖKÜP, FİDANLIĞA ATTILAR!

Yine Özgecan Arslan Barış Meydanında yılbaşı kutlamaları için Büyükşehir fidanlığında yetiştirilen bir ağaç süslenerek programda kullanılmıştı.

Kutlamaların ardından meydandan sökülen ağaç, yeniden fidanlığa götürülmüştü. Fidanlıkta görüntülenen ağacın hali ise görenlerde şok yarattı. Yılbaşı süslerinden kalan malzemelerin henüz üstünde olduğu ağaç, bakımsızlıktan fidanlıkta kurutulmaya terk edildi.

AĞAÇ ZEHİRLEMEDEN CEZA ALAN DAİRE BAŞKANININ BİRİMİNDE YİNE AĞAÇ KURUTULDU!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı fidanlıktan sorumlu Proje Müdürü Ali Nuri Zeka ve ağaç zehirleme olayında ‘Mala zarar verme’ suçundan 1’er yıl hapis cezası alan ve o ceza da paraya çevrilen Daire Başkanı Serdar Gökçek’in bu yeni ağaç kurutma skandalına nasıl bir savunma vereceği de merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle