Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARA MOBBİNGİN DOZUNU ARTTIRDI: DEVLETİN VERDİĞİ UNVANI BİLE DÜŞÜRDÜ!

admin | 22 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönemde işe alınan işçileri işten çıkarmasının yankısı sürerken, önceki dönem üst düzey bürokratlarına uyguladığı sürgün mobbinginde flaş gelişme yaşandı. Seçer, önceki dönem bürokratlarını uzak ilçeler gönderdiği yetmedi, kazanılmış hak olan unvanları da aşağı çekti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer’in çalışanlara yönelik uyguladığı kıyım her geçen gün artıyor. Önceki dönemde işe alınan işçileri kademeli olarak gruplar halinde performans düşüklüğü gerekçesiyle haklarını vermeden işten çıkarmasının yankıları sürerken, önceki dönem üst düzey bürokratlarını ve daire başkanlarını uzak ilçelere sürgün göndermesi büyük tepki çekmişti.

CHP’li Seçer’in bununla da kalmayarak, önceki dönem bürokratlarının kazanılmış hak olan unvanlarını da düşürmesi şok yarattı. İlk önce daire başkanlığı kadrosundan şube müdürlüğü kadrosuna geçirilen bürokratlar, sürgünün ardından uzman kadrosuna düşürüldüler. Kararın, bürokratlara tebliğ edilmeye başlandığı öğrenildi.

Devlet tarafından kazanılmış hak olan unvanlarla da oynayan CHP’li Seçer’in, mobbingin dozunu arttırarak bürokratların maaşlarına da gözünü dikmesi tepki topladı.

Performans düşüklüğü bahanesiyle işçilerin haklarına göz dikerek, işçileri işinden eden CHP’li Seçer’in haksız uygulaması yargıdan dönmeye başladı. Büyükşehir’e dava açan işçiler, tek tek davaları kazanmaya başlarken, bürokratların kazanılmış haklarına da göz diken CHP’li Seçer’in bu uygulaması da hukuki açıdan telafi edilemeyecek büyük yanlışlar arasında yerini alacak.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle