Hoşgeldiniz  

CHP’DE “2. EKMEKLE OYNAMAMA” VAKASI… BU KEZ ALİ MAHİR BAŞARIR!

admin | 15 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in uyguladığı kıyım, önce namus sözü veren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ardından işçilere garanti veren Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı ters köşeye yatırdı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Partili ve MHP’li belediyelerin olduğu yerlerde yerel iktidara CHP geldiği takdirde hiçbir işçiyi işten çıkarılmayacağına dair namus sözü veren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesini alan CHP’li Vahap Seçer yönetimi tarafından havada bırakılmıştı.

Göreve geldiği günden bu yana 3 bine yakın işçiyi siyasi görüşlerinden dolayı işten çıkartan CHP’li Vahap Seçer, işçi kıyımını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta da 60 personeli işinden eden CHP’li Seçer’in bu tavrı, Genel Başkanın ardından bir CHP’li siyasetçiyi daha ters köşe yatırdı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından hiçbir işçinin işinden edilmeyeceğine dair açıklamaları ortaya çıkan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, kendisiyle irtibat kuran işçilere de işten çıkarılmama garantisi vermesinin ortaya çıkması şok yarattı.

İşçi çıkarılıp, çıkarılmayacağını soran belediye işçisine cevap yazan CHP’li Başarır’ın, “Ben açıklama da yaptım, eğer gelirsem belediyede kimsenin işi ekmeğiyle oynamak yok dedim” ifadesi kullanması dikkat çekti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı da verdiği sözlerin altında bırakan CHP’li Vahap Seçer’in kıyımı daha ne kadar sürdüreceği de merakla bekleniyor.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle