Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYININ KIZI GELECEK PARTİSİ ANKARA İL KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU İYİ Mİ?

admin | 20 Mayıs 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığına Avukat Mürşide Gizem Yıldırım’ın atanması Mersin’de CHP’de bomba etkisi yarattı. Gizem Yıldırım’ın CHP 24. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Soner Yıldırım’ın kızı olması CHP Mersin’de büyük ses getirdi.

Gelecek Partisi’nde bugün Ankara İl Başkanlığında gerçekleştirilen atama, CHP Mersin İl Örgütünde bomba etkisi yarattı. CHP 24. Dönem Mersin Milletvekili Adayı olan Soner Yıldırım’ın kızı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara İl Kaın Kolları Başkanlığına atandı. Yıldırım’a mazbatası bugün Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından verildi.

“SÜRPRİZ OLDU”

Gizem Yıldırım’ın Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilmesi gözlerin bir anda CHP Mersin Milletvekili Adayı Soner Yıldırım’a çevrilmesine neden oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soner Yıldırım, haberi sürpriz olarak yorumladı.

“SAYGI İLE KARŞILIYORUM!”

Soner Yıldırım, bir kız evlat babası olarak gurur duyduğunu söylerken, “Demokrasinin ve demokratik düşünceye inanmanın güzelliği bu olsa gerek… Hiç kimsenin tesir ve etkisi altında kalmadan, kendi karar ve tercihlerini özgürce alabilen, özgüveni yüksek, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Kız Evlat yetiştirmek, Kız Evlat sahibi her Babanın yegâne amacı olduğuna inanıyorum… Canım Evladım Kızımla gurur duyuyorum.. Siyasi faaliyetini, babasının partisi dışında, bir başka partinin çatısı altında yürütme kararını da saygı ile karşılıyorum. Canım Evladıma, çıktığı bu yolda başarılar diliyor, Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları Başkanlığı görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, yürekten tebrik ediyorum. Kendisini,  genç yaşında bu göreve layık gören, başta Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU olmak üzere, Gelecek Partisi Yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle