Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN, İŞİ KAN DAVASINA ÇEVİRDİ: DÖVENCİ’Yİ YİNE ATTILAR!

admin | 14 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Disiplin Kurulu, Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci’yi ihraç etmiş, ihraç kararı Genel Merkezce reddedilmişti. İl Örgütü Dövenci’yi yeni bahaneyle tekrardan attı. Dövenci için YDK bir karar daha verecek.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci’yi partiden atma inadı sürüyor.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Dövenci’yi 6 ay partiden ihraç eden CHP İl Disiplin Kurulu, daha sonra bir soruşturma daha açmış ve Dövenci’yi kesin olarak partiden ihraç etmişti. Karara itiraz eden Dövenci, Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu’na başvurmuştu. Geçtiğimiz hafta kararı açıklayan CHP YDK, Dövenci’nin ihraç kararını iptal etmişti.

Genel Merkezin bu kararı da CHP’li Seçer ve Aktay’ı durdurmadı. Yeni bahaneyle Dövenci’yi İl Disiplin Kurulu’na gönderen CHP İl Örgütü, İl Disiplin Kurulu’nun kararıyla bir kez daha Dövenci’nin partiden ihraç edilmesine karar verdi.

Dövenci, bu kararın ardından yine Yüksek Disiplin Kurulu’na kararın iptali için başvuracak.

GEÇEN HAFTA DÖVENCİ VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ilr görüşen Serhat Servet Dövenci’nin Mersin’de belediye ve örgüt yönetiminde gördüğü aksaklıkları Genel Başkana aktardığı iddia edilmişti. Aktay ve Seçer’in bir kez daha İl Disiplin üzerinden Dövenci’yi partiden uzaklaştırmak istemesinde bu görüşmenin de etkili olduğu öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle