Hoşgeldiniz  

CHP LİDERİ YENİŞEHİRLİ MUHTARLARA DA SÖYLEDİ: “MUHTARLARA YARDIMCI ATAMASI YAPILMALI!”

admin | 31 Mart 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir mahalle muhtarları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Yenişehir’deki mahalle muhtarlarıyla birlikte Ankara’ya giden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) ‘ne geçti. Cumhuriyet Halk Partisinin grup toplantısına katılan Başkan Abdullah Özyiğit ve beraberindeki muhtarlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündemi değerlendirdiği haftalık grup konuşmasını dinledi.

YENİŞEHİR’DE YAPILAŞMAYA AÇILAN TARIM ARAZİLERİ DE GÜNDEME GELDİ

Başkan Abdullah Özyiğit ziyarette Yenişehir’de hayata geçirdiği projeler hakkında Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi. Ayrıca Başkan Özyiğit ve muhtarlar Çiftlikköy Mahallesinde bulunan ve 50 yıldır bölge halkı tarafından kiralama usulü ile tarım arazisi olarak kullanılan hazineye ait 260 bin metrekarelik alanın TOKİ’ye devredilerek yapılaşmaya açılması hakkında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi verildi.

MUHTARLARA PERSONEL GÜNDEME GELDİ

Muhtarların sorunlarını da dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Muhtarlık evi, niye olmasın. Bizim pek çok belediyemiz muhtarlar için özel bir yer yaptı. Herkes bilir ki bu bina muhtara ait. Oturacağınız yer bile belli değil arkadaşlar. Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı var. Hepsi seçimle gelmiş. Muhtarlığın kendisine göre bir bürokrasisi vardır. Niye bir yardımcınız yok? Muhtarlıkta bürokrasinin sürdürülmesi açısından ihtiyaç var” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle