Hoşgeldiniz  

CHP ESKİ İL BAŞKANLARINDAN BORA YORULMAZ VEFAT ETTİ!

admin | 01 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

SHP ve CHP’nin Mersin’deki etkili isimlerinden, eski il başkanı Fuat Bora Yorulmaz’ın gece saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

CHP Mersin camiası, eski il başkanı Fuat Bora Yorulmaz’ın vefatının üzüntüsünü yaşıyor. Merhum Yorulmaz’ın bir süredir tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

BORA YORULMAZ KİMDİR?

Fuat Bora Yorulmaz eğitimini Almanya Aachen’de tekstil Mühendisliğinde sonlandırdı ve Mersin’de ANSA isimli masura fabrikasını kurarak Mersin ekonomisine katkı sağladı.

1983-1985 yıllarında 2 kez SODEP Mersin Merkez İlçe Başkanı. Mersin SHP-CHP İl-İlçe Yöneticiliği ve Kurultay Delegeliği. SHP-Mersin Belediye Meclis Üyeliği.  Mersin Ticaret ve Sanayi odası Sanayici Grup Başkanlığı. MESİAD Yüksek İstişare Kurulu üyeliği, Mersin İdman Yurdu Yöneticiliği ve Basın Sözcülüğü. SHP Tüzük Kurultayında Kurultay 2.Başkanlığı. 1991-1996 Yılları arasında üç kez seçildiği, önce SHP daha sonra CHP Mersin İl Başkanlığı. SODEV Sosyal Demokrasi Vakfı Kurucu üyeliği. 1999 Genel Seçimlerinde CHP Mersin İl Seçim Komitesi Başkanlığı. 2009 Yerel Seçimlerinde CHP Mersin Mezitli Seçim Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulunan Fuat Bora Yorulmaz, evli ve iki çocuk babasıydı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle