Hoşgeldiniz  

CHP ERDEMLİ’DE BASININ ARDINDAN MUHARREM İNCE’YE DE SANSÜR!

admin | 16 Ocak 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Olağanüstü Erdemli İlçe Kongresinde eski CHP’li Muharrem İnce’nin partisi adeta sansür yedi. Kongreye gelerek hayırlı olsun dileyen Memleket Partisi Erdemli ilçe yönetiminin adı, diğer partiler tek tek anons edilirken söylenmedi!

İlçe kongresini konuşmaların ardından basına kapatarak demokrasi şoku yaşatan CHP’de bir sansür de eski CHP’li Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne geldi. Kongreye katılan diğer partiler tek tek anons edilirken, İnce’nin partisi davetli olmasına karşın es geçildi. Memleket Partisi, İlçe Başkanı ve yönetimi düzeyinde temsil edilirken, partinin anons edilmemesi tepkiye neden oldu.

CHP Kongresinde Memleket Partisi’ne uygulanan sansürün ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Çağdaş Uçar, “Bu nezaketsizliği büyük bir ayıp olarak kabul ediyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Erdemli 2. Sıra adayı olduğunu hatırlatan Uçar, “Şahsım Erdemli CHP ilçe örgütünün her kademesinde görev yapmış, aynı zamanda da 31 Mart yerel seçimlerinde 2.sıra meclis üyesi adayı olmam hasebiyle görevli arkadaşların hepsi tarafından tanınan birisiyim. Kongre açılışı yapılıp katılımcı tüm siyasi partiler anons edilmesine karşın Memleket partimizin isminin anons edilmemesi üzerine salonu terk etmek zorunda kaldık. Bizler nezaket kuralları gereği, davete icabet etmemize rağmen, Örf ve adetlerimize uygun olmayan bir hoşgeldinizi esirgeyen arkadaşlarımızı kınıyor ve yüce milletimizin vicdanlarına havale ediyoruz” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle