Hoşgeldiniz  

CHP BÜYÜKŞEHİR’DE ÖYLE BİR İSİM GRUP SÖZCÜSÜ OLDU Kİ: HALUK BOZDOĞAN’I BOMBALAYARAK İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ ARTIK YENİ GRUP SÖZCÜSÜ!

admin | 08 Nisan 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2019 yerel seçimlerinde Tarsus ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen ve seçim sonrasında ise Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen CHP’li Ünzile Kuru, başkan yardımcılığı görevinden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı bombalayarak istifa etmişti. Kuru, Bozdoğan’la yıldızı hiç barışmayan CHP il yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer tarafından bugün adeta ödüllendirildi.

CHP Mersin’de il yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasındaki uçurum giderek büyüyor. CHP Mersin Başkanı Adil Aktay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in son hamlesi, Bozdoğan cephesin sarstı.

2019 yerel seçimlerinde Tarsus ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen ve seçim sonrasında ise Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen, ardından başkan yardımcılığı görevinden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı bombalayarak istifa eden CHP’li Ünzile Kuru, Aktay ve Seçer tarafından CHP Büyükşehir Meclisi Grup Sözcülüğüne getirildi.

Ünzile Kuru, Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden Haluk Bozdoğan’ı suçlayarak istifa etmişti. CHP’li Kuru istifa dilekçesinde “Haluk Bozdoğan’ın, idari, ilkesel ve yöntem tercihlerindeki görüş ayrılıklarının giderilemez olduğu konusundaki kanaatim ve bu görevi daha fazla devam ettirmenin mümkün olmadığına dair kararım netleşmiştir” ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle