Hoşgeldiniz  

CHP BOZYAZI KARIŞTI: İLÇE BAŞKANININ BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANI OLAN EŞİ MUHALİF LİSTEYE HAKARET ETTİ! OLAY YARGI’YA TAŞINDI, MUHALİF BAŞKAN ADAYI, ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!

admin | 08 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de devam eden ilçe kongrelerinde tansiyon yükseldi. Son olarak CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz’in eşinin muhalif üyelere hakaret ettiği gerekçesiyle muhaliflerin adayı Metin Beşlik, delege seçimlerinden çekildiğini duyurdu. Muhalif üyelerden bazıları da kendilerine hakaret edildiği gerekçesiyle Arıdeniz’in eşini Mahkeme’ye vermek için harekete geçti.

CHP’de Mersin ilçelerinde mevcut yönetimlere karşı, muhaliflerin değişim isteği delege seçimleri sandık sonuçlarına da yansırken, zaman zaman da tansiyon yükseliyor.

Bozyazı İlçe örgütünde de delege seçimleri sonrasında yaşananlar, muhalif adayın çekilmesine ve olayın Yargı’ya taşınmasıyla sonuçlandı.

MERKEZ MAHALLESİNDE MEVCUT İLÇE BAŞKANI ÖNDE BİTİRDİ

Bozyazı’da CHP ilçe Başkanı Baykal Arıdeniz, Merkez Mahallesi delege seçimlerinde kırmızı listeyi desteklerken, kırmızı liste 88 oy aldı. Muhaliflerin adayı olarak yola çıkan Metin Beşlik’in mavi listesi de 30 oy aldı.

BAYKAL ARIDENİZ’İN EŞİ, MUHALİFLERE “PİYON” DEDİ! ORTAM GERİLDİ…

Baykal Arıdeniz listesinin Merkez Mahallesi seçimini önde bitirmesinin ardından, Büyükşehir Belediyesinde Öğretmen olarak çalışan eşinin sosyal medya paylaşımı bir anda ortamı hareketlendirdi. Arıdeniz’in Büyükşehir’de öğretmen olarak çalışan eşi, “Tebrikler Baykal Arıdeniz, Geçmiş olsun piyon delegelere. Piyon: İstenildiği gibi kolayca yönlendirilebilen, bir çıkara, bir amaca hizmet ettirilen, kullanılan kimse” paylaşımı yapınca Arıdeniz muhalifleri sert tepki gösterdi.

MUHALİFLERİN AVUKATI HAREKETE GEÇTİ, PAZARTESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR!

Bu paylaşımın ardından Baykal Arıdeniz yönetimine muhalif olan delegelerden bazıları hakaret olarak kabul ettikleri “piyon” nitelemesi için Yargı’ya başvurmaya karar verdi.

Avukatlarıyla görüşen muhalif delegelerin, Baykal Arıdeniz’in eşi hakkında Pazartesi günü hakaret gerekçesiyle Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı bildirildi.   

BOMBA GELİŞME: HAKARET SONRASI MUHALİF ADAY ÇEKİLDİ!

Baykal Arıdeniz’in bu paylaşımının ardından muhalif aday Metin Beşlik cephesinden de flaş açıklama geldi. Metin Beşlik yaptığı açıklamayla delege seçimlerinden çekildiğini duyurdu.    

METİN BEŞLİK: “DAHA FAZLA AĞIR HAKARETE UĞRAMAMAK ADINA ÇEKİLİYORUZ!”

Beşlik yaptığı açıklamada, “Doğup, büyüdüğüm Bozyazı ilçesine, memleketime hizmet etmek adına delege seçimlerinde mavi liste ile seçim girdik. İlçe yönetimi seçimi bir demokrasi şöleninden şova çevirmeye kalktı. Ufak tefek şeylere göz yummamıza rağmen son olarak ilçe başkanının eşi Mersin Büyükşehir belediyesinde öğretmen olarak görev yapan Sayın Berna Baykal Arıdeniz’in sosyal medya üzerinden mavi listeye gönül veren delege adayı partililerimize yapmış olduğu kabullenilmesi mümkün olmayan ağır hakaretler beni derinden yaraladı. Daha fazla mavi listeye gönül veren üyelerimizin hakarete uğramaması adına, birlik ve beraberliğin daha fazla yara almaması için partimizin geleceğini düşünerek, mavi liste olarak delege seçimlerinden çekiliyoruz” ifadeleriyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP BOZYAZI KARIŞTI: İLÇE BAŞKANININ BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANI OLAN EŞİ MUHALİF LİSTEYE HAKARET ETTİ! OLAY YARGI’YA TAŞINDI, MUHALİF BAŞKAN ADAYI, ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ! için 1 yorum

  1. Mehmet ulutaş dedi ki:

    Bütün mahalleler kırmızı liste çıkması metin beyi yaralamış olacak ki saldıracak yer arıyor çekildiği falan yok açık açık baykal beyin kırmızı listesi büyük farkla kazandı hiç aday olmasa metin bey daha çok oy alırdı iyi çalışmalar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle