Hoşgeldiniz  

ÇEŞMELİ-TAŞUCU OTOBANINDA HER ŞEY HAZIR… TEK SORUN…

admin | 27 Haziran 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Çeşmeli-Taşucu otobanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mersin’de bulunan ve tüm ilçeleri turlayan Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin’e yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

 

Özellikle yaz aylarında adeta çileye dönüşen Mersin-Silifke arasındaki güzergaha yapımı planlanan otoban hakkında açıklama yapan Elvan, 90 kilometrelik otobanın onayının Başbakan Binali Yıldırım’ın önünde olduğunu belirtti. Bakan Elvan, “Bir başka önemli projemiz, Çeşmeli’den Taşucu’na kadar uzanan mesafede 90 kilometrelik kesimde bir otoyol projemiz var. 1 Kasım seçimlerinden sonra süratle bu otoyol projesinin önce projesini bitirdik. Arkasından Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunu tamamladık. Geçtiğimiz haftalarda yap-işlet-devret modeliyle yapılması için ben Kalkınma Bakanı olarak imzamı attım. Şu anda Başbakanımızın önünde. İnşallah kamulaştırma problemini de süratle halledersek bu yıl hem ihalesine çıkacağız hem de yapımına başlayacağız” diye konuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle