Hoşgeldiniz  

ÇAY’DAN SONRA 2 ESKİ MAHALLE DAHA DÖNÜŞÜYOR! BAHÇE VE BARIŞ MAHALLELERİ İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM İHALESİ 30 TEMMUZ’DA

admin | 29 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin kent merkezinde yer alan Barış ve Bahçe mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ihalesinin, TOKİ tarafından 30 Temmuz 2021 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Mersin’in en eski yerleşim yerlerinden olan Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çay Mahallesi’nde gerçekleşen 415 konutluk yerinde kentsel dönüşüm projesinde ise sona gelindi. Yakın süreçte mahalle sakinleri ile ikili görüşmelerin de başlatılacağı bildirildi. TOKİ’nin hak sahipleri ile yüzde 70-75’i aşan oranda anlaşma sağlanması halinde de dairelerin vatandaşlara teslim edileceğini ifade edildi.

BARIŞ-BAHÇE YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJE İHALESİ 30 TEMMUZ’DA

Çay Mahallesi’nin yanı sıra, TOKİ yetkilileri yapılan görüşmelerin ardından Barış ve Bahçe mahallelerinde de kentsel dönüşüm için start verildi.

TOKİ tarafından 415 konut, 50 dükkân, kültür merkezi, cami, kreş ve ticaret merkezi gibi sosyal-kültürel donatı alanlarıyla birlikte altyapı ve çevre düzenleme işini kapsayan kentsel dönüşüm projesinin 1. etap ihalesi de 30 Temmuz 2021’de yapılıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle