Hoşgeldiniz  

BUNLAR HALKÇIYDI HA… HDP DÖNEMİNDE AKDENİZ’DE OLANA BAK: “MAZOT PARASINI VER, EKSKAVATÖRÜ AL!”

admin | 12 Mayıs 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, HDP döneminde muhtarlar ve vatandaşların dile getirdiği belediyenin mazot parası istemesiyle ilgili detayları paylaştı.

Hebilli Mahallesi muhtarı ve vatandaşları ile bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaretinde vatandaşların ve muhtarların dile getirdiği HDP yönetimi döneminde belediyenin vatandaşlardan mazot parası istenmesi olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“ARAZİ SAHİPLERİNDEN PARA TOPLANIYORMUŞ”

Belediyenin bütün araçlarının milletin hizmetinde olduğunu vurgulayan Gültak, “Muhtarlarımızdan duyduğum çok acı bir şey var. Bana diyorlar ki “eskiden greyder istediğimizde ekskavatör istediğimizde mazot yok, mazot parasını koy da ekskavatörü al” diyorlarmış. Bugün ise bırak mazot parasını istemeyi her şeyleri ile makinelerimizi emirlerine veriyoruz milletimizin. Arazi sahiplerinden para topluyorlarmış, yazık” ifadelerini kullandı.

“AYLIK 1 MİLYON LİRA MAZOT PARASI ÖDENMİŞ”

Kayyum döneminden önce belediyenin aylık 1 milyon lira mazot parası ödediğini dile getiren Gültak, “Vatandaşlara mazot yok diyerek, mazot parası alıyorlar bir yandan da belediye bir yerlere 1 milyon lira mazot parası ödüyor. Biz ise bu kadar çalışıyoruz. Makinelerimiz harıl harıl ilçenin her yerinde çalışıyor. Akaryakıtın bu kadar artmasına rağmen 400 bin lira harcıyorum. Elin oğlu bundan 4-5 sene önce 1 milyon lira ödüyormuş. Nereye gitti bu paralar?” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle