Hoşgeldiniz  

BU SUÇ DEĞİL DE NEDİR? CHP’Lİ SEÇER’İN BELEDİYE ARAÇ VE PERSONELİNİ SEÇİM ÇALIŞMASINDA KULLANDIĞI BELGELENDİ!

admin | 22 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in belediye personel ve araçlarını yaklaşan yerel seçimlerde kendisi için çalıştırdığı da belgelendi. Gece saatlerinde belediyeye ait olan, kamu hizmeti için kiralanan araçların ve belediyede çalışan personelin Seçer’in afişlerini asarken görüntülenmesi, kamu kaynaklarının CHP’li Seçer tarafından kullanıldığını da gözler önüne serdi.

Yerel seçimlere 9 gün kala adayların çalışmaları da iyice hızlandı. Adaylar, mahalle ziyaretlerini arttırırken, afiş çalışmaları da devam ediyor.

CHP’li Vahap Seçer de afiş asma çalışmalarını sürdüren adaylardan. Her yere afiş ve pankart astırmak için çalışan CHP’li Seçer, bu işler için sadece partilileri değil, belediye personel ve araçlarını da kullanıyor.

SUÇLADIĞI NE VARSA KENDİSİ DE AYNISINI YAPIYOR…

Her seçim öncesi “iktidarın kamu kaynaklarını seçimlerde kendileri için kullandığından” şikayet eden Vahap Seçer’in belediye araç ve personellerini kendi seçim çalışmalarında kullanması da tepki çekti.

RESMEN SUÇ İŞLİYOR!

Seçer’in açık açık yasalara karşı gelerek, suç işlediği de bir kez da ortaya çıktı. Diğer adaylarla eşit şartlarda çalışmadığı ve kamu kaynaklarını kendisi için kullanarak rakipleri karşısında haksız avantaj elde ettiği yorumları da görüntülerin ortaya çıkmasıyla gözler önüne serildi.

Gece saatlerinde belediyeye ait araçların yanı sıra kamu hizmeti için kiralanan araçları da seçim çalışmalarında kullanırken görüntülenen Vahap Seçer’in, afiş asma işlerinde de belediye personelini kullandığı görüntülere yansıdı.    

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle