Hoşgeldiniz  

“BU RAMAZAN’DA VATANDAŞIN BOĞAZINDAN ET PARÇASI GEÇMEDİ” MUHALEFETTEN SAĞLAM PAHALILIK ELEŞTİRİSİ GELDİ

admin | 25 Nisan 2022 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bu bayram vatandaş ete doyacak” söylemlerini hatırlatan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Erdoğan yine yanıldı vatandaşın boğazından et parçası bile geçmedi” dedi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, fiyatı her geçen gün artan kırmızı ve beyaz et fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

“ERDOĞAN SINIFTA KALDI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın havai konuştuğunu belirten Başkan Karış, “Ramazan ayına daha girmeden birkaç gün Et ve Süt Kurumu ete büyük bir zam yaptı. Açıklamasında da uzun kuyruklar oluyordu ondan zam yaptık dedi. Önce fahiş et fiyatlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Hiç hicap duymadan Ramazan ayında herkese ete doyacak, etsiz ev kalmayacak, gerekli tüm işlemleri başlattık dedi. Dedi ama bu sözleri havada kaldı. Ramazan ayının sonuna geldik vatandaş bırakın kırmızı eti tavuk eti dahi yiyemedi. Öyle ki kasaplardan kemik aldı, kemik suyu ile protein ihtiyacını karşıladı. En varlıklı insan bile kiloyla değil gramla et alabildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha sözünü tutmadı. Vatandaşın et alım gücünü arttırmak için herhangi somut bir girişimde bulunmadı. Sadece yalan beyanlarla halkın gözünü boyamaya çalıştı ve yine her zamanki gibi sınıfta kaldı” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle