Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL: CUMHURBAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN SABAHAT ASLAN’A AK PARTİLİ GÜLTAK SAHİP ÇIKTI: “BURADAN SELAM OLSUN O’NA!”

admin | 07 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, CHP’li Vahap Seçer tarafından görevden alınan ve HDP desteğiyle Büyükşehir’e geldiği iddia edilen eski daire Başkanı Sabahat Aslan’a sahip çıkan konuşması damga vurdu. Aslan’ın Erdoğan Hükümetinin Mersin’e yaptığı büyük yatırımlara karşı çıkmasını es geçen Gültak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı suç duyurusunda bulunmasına bile takılmaması şok yarattı.  

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın Eylül ayı meclis oturumunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in görevden aldığı Makine İkmal, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Sabahat Aslan ile ilgili söylediği sözler AK Parti’ye bomba düşürdü. Göreve geldiği günden bu yana HDP kontenjanından Büyükşehir’e girdiği öne sürülen Aslan’a sahip çıkan AK Partili Gültak’ın Sabahat Aslan’ı öve öve bitirememesi AK Parti’yi salladı.

GÜLTAK, SABAHAT ASLAN’A SELAM ÇAKTI!

AK Partili Gültak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Makine İkmal Daire Başkanı olarak görev yaparken görevden alınan Akdeniz Belediyesi eski personeli Sabahat Aslan’ın niçin alındığının da sorgulanmasını istedi. Sabahat Aslan’ı Büyükşehir’e göndermek istemediğini açık açık söyleyen AK Partili Mustafa Gültak, “Daha geçenlerde 2 gün önce asaleten atanmış bir daire başkanını, Mersin’de çok sevilen Sabahat Aslan’ı Büyükşehir Belediye Başkanı yetkisi olmamasına rağmen görevden aldı. Sabahat Hanım çok sevilen bir kadın. Buradan da selam olsun O’na. Dürüstlüğü ile ön plana çıkmış bir kadın. Niye aldıysa bizden. Ben de memnundum” diye konuştu.   

AK Partili Gültak’ın AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında olumsuz görüşleriyle bilinen Sabahat Aslan’a sahip çıkması AK Parti’de deprem etkisi yarattı.

SABAHAT ASLAN’I HÜKÜMETE YAKIN MEDYA “AZILI ERDOĞAN DÜŞMANI” İLAN ETMİŞTİ

Mersin’e AK Parti Hükümeti döneminde yapılan hemen hemen tüm büyük yatırıma karşı çıkmasıyla tanınan Mersin Çevre ve Doğa Derneği’nin Başkanlığını da yürüten Sabahat Aslan için Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu, “Azılı Erdoğan düşmanı” demişti. Ramoğlu yazısında Sabahat Aslan için, “Ama vahim olanı kadının müzmin Erdoğan düşmanı olması… Öteye beriye “Benim cumhurbaşkanım değil” diyor; tabii bu en hafifi… Kadının yanında kazara Erdoğan’ın lafı geçmesin; hemen ağzını bozuyor!.. Aslan’ın bu tavrı doğru değil” ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Yine Sabahat Aslan, AK Parti hükümetinin övünerek hayata geçirdiği Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne de karşı tavrıyla biliniyor. Bir dönem Nükleer Karşıtı Platformun Dönem Sözcülüğünü de yapan Aslan, 2009 yılında Nükleer İhale Yasası ve Şartnamesine uyulmadığı iddiasıyla dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ile diğer bazı yetkililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

BAKAN’IN GELİŞİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Son olarak MIP’nin Atatürk Parkına doğru genişleyecek olan projesinde temel atma törenine katılan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu’nun gelmesine büyük tepki gösteren Sabahat Aslan, Kraismaloğlu’nun gelişini Hükümetin projeyi meşrulaştırmaya çalışma girişimi yorumlamış ve yoğun şekilde AK Parti’yi eleştirmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle