Hoşgeldiniz  

BOMBA KULİS: AK PARTİ, MERSİN İÇİN MHP’Yİ BEKLİYOR! İŞTE AK PARTİ’NİN “MERSİN SEÇİM PLANLARI!”

admin | 30 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2024 yerel seçimleri için çalışmalara başlayan AK Parti, 2019 yerel seçimlerinde ittifak ortağına bıraktığı ve Cumhur ittifakı olarak kazanamadıkları Mersin için planlarını hazırladı. AK Parti’nin bu planı devreye sokmak için Cumhur ittifakı ortağı MHP’den “Mersin için ne düşündüklerine dair” cevap beklediği iddiası siyasi kulisleri hareketlendirdi.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalar sürerken, bir yandan da ittifakların nasıl bir yönde gelişeceğine ilişkin siyasi partilerde çalışmalar da yürütülüyor.

Yerel seçimler için çalışmalarına başlayan AK Parti’de CHP’nin elinde olan Büyükşehirler için özel çalışmalar sürerken, 2019 yerel seçimlerinde ittifak ortağı MHP’ye bıraktığı ve “kazanamadıkları” Adana ve Mersin için de yeni planları hazırladıkları öne sürüldü.

Mersin’i CHP’den almak için çalışma yürüten AK Parti, geçen seçimde Büyükşehir adaylığını MHP’ye bırakmış ve Mersin CHP’ye kaptırılmıştı. 2024 seçimlerinde Mersin’i kazanmak isteyen AK Parti’nin Adana ve Mersin için MHP’nin kararını beklediği iddiası siyasi kulisleri hareketlendirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yerel seçim çalışmalarını yürüten kurmaylarına Mersin için MHP’nin kararına göre hareket edeceklerini söylediği öne sürüldü.

MHP “BEN İSTİYORUM” DERSE AK PARTİ YİNE KABUL EDECEK!

AK Parti’ye yakın kaynaklar, MHP’ye Mersin’de aday çıkartmayı düşünüp, düşünmediklerini sorusunun cevabına göre adaylık ve seçim çalışma stratejisini devreye alacaklarını iddia etti.

MHP’YE AK PARTİ’DEN FLAŞ TEKLİF: “BÜYÜKŞEHİR AK PARTİ, TÜM İLÇELER MHP!”

MHP’ye Mersin için farklı bir teklif daha götürüleceğini öne süren kaynaklar, Büyükşehir adaylığında bu kez AK Partili adaya, geriye kalan tüm ilçelerin MHP’ye bırakılması önerisinde bulunulması için hazırlık yapıldığını kaydetti.

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğinin de MHP’li isimlere bırakılabileceği konusuna sıcak baktığı da kulislerde dillendiriliyor.   

MHP MERSİN’İ İSTERSE, 2019’DAKİ ÇALIŞMA PLANI MERSİN TEŞKİLATLARINA GÖNDERİLECEK!

MHP’nin Mersin için 2019’daki gibi kendi adayını istemesi durumunda ise AK Partili teşkilatlara geçen seçimdeki gibi bir çalışma takviminin hazırlanacağı kaynaklarca dile getirildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA KULİS: AK PARTİ, MERSİN İÇİN MHP’Yİ BEKLİYOR! İŞTE AK PARTİ’NİN “MERSİN SEÇİM PLANLARI!” için 2 Yorum

  1. Gencay dedi ki:

    Mersinde kiliti Tarsus açar ona göre Sayın matematik profu bahçeli

  2. Hemşeri dedi ki:

    MHP genel seçimde 4 üncü parti oldu. Vahap ı devşirmeler çok zor adam çalışıyor. Cumhur kazanmayı bırakıp elindekileri kaybetmesin yeter geçen yerel seçimde iyi parti chp ile ittifak yapsa idi 7 ilçe millet ittifakın da idi hep burhanettin kocmazın egosu yüzünden ittifak olmadı

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle