Hoşgeldiniz  

ATLANMAMASI GEREKEN HABER: SAĞLIKÇILARIN YÜRÜYÜŞ EYLEMİNE POLİS ENGELİ!

admin | 08 Şubat 2022 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye genelinde doktorlar ve sağlık çalışanlarının eylemi Mersin’de polis engeline takıldı. Toros Devlet Hastanesi’nden Özgür Çocuk Parkı’na yürümek isteyen sağlık çalışanlarına izin verilmedi.

Doktorlar ve sağlık çalışanları bugün iş bıraktı. Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve tabip odalarından yapılan açıklamada, eylem süresince acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımının aksamayacağı yoğun bakım ve yatan hastaların tıbbi zarar görmemeleri için özel gayret gösterileceği belirtilmişti.

Bu kapsamda Mersin Tabip Odası, Ses Mersin Şubesi, Genel Sağlık İş ve Mersin Aile Hekimleri Derneği’ne bağlı doktorlar bir araya gelip iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.  Doktorlar ve sağlık çalışanları, Toros Devlet Hastanesi’nde biraya geldi. Özgür Çocuk Parkı’na yürümek isteyen sağlık çalışanlarının toplu yürüyüşüne emniyet güçleri izin vermedi. Bu nedenle sağlık çalışanları ve doktorlar tek tek Özgür Çocuk Parkı’na gitti ve orada basın açıklaması yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle