Hoşgeldiniz  

ARAYA GİTMEMESİ GEREKEN BOMBALAMA: AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN SEÇER’E PKK SUÇLAMASI!

admin | 10 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı 1. Oturumu birçok tartışmaya sahne oldu. En sert tartışma CHP’li Seçer yönetiminin 28 aydır sürdürdüğü işçi kıyımı konuşulurken CHP’li Vahap Seçer ile AK Partili Bozyazı Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Ok arasında yaşandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılı Ağustos ayı 1. Birleşiminde büyük tartışmalar yaşandı.

28 aydır görevde bulunan CHP’li Vahap Seçer yönetiminin göreve geldiği günden bugüne kadar önceki dönem işçilerine uyguladığı mobbing ve kıyım tartışmaları sırasında toplantının belki de en sert sözleri söylendi.

AK Parti Bozyazı Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Ok, söz alarak CHP’li Seçer’in borçlanma talebinde bulunmasını eleştirdikten sonra konuyu işçi kıyımına getirdi. Seçer’in Ülkü Ocaklarıyla ilgili söylediği sözleri eleştirerek sözlerine başlayan AK Partili Ok, “Ülkü Ocaklarını aşağılar şekilde konuşamazsınız. Belediyede Ülkücüler yerine PKK’ları işe aldınız. Bunu da biliyoruz”  dedi.

AK partili Mevlüt Ok’un bu çıkışını ardından CHP’li Vahap Seçer bir anda gerildi. CHP’li Seçer, “Ben sana saygı duymuyorum bu söylediklerinden dolayı. Seni esefle kınıyorum. Sen aslında kanun karşısında suç işledin bana karşı. Bunun da gereğini yapacağım hiç merak etme. Burası ağzına geleni konuşma yeri değil. Sen onu Bozyazı’nın kahvelerinde otur arkadaşlarınla muhabbet ederken konuş. Yakıştıramadım sana. PKK’lıları işe alıyormuşuz da şunu şöyle yapıyormuşuz. Bütün birimler elinizde. Emniyet teşkilatı, istihbarat, güvenlik soruşturması var. Kanun, nizam bilmeyen bir adamsın, kendi kendine atıp tutuyorsun oradan” diyerek kendisini savundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle