Hoşgeldiniz  

ALKIŞLAR VE TEŞEKKÜRLER MASTERCHEF’İ MERSİN’E GETİRENLERE… VALLA KİM NE DERSE DESİN!

admin | 12 Kasım 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan MasterChef, 12. Haftasında Mersin’e konuk oldu. Mersin Kızkalesi’nde yapılan yarışmada 5 Mersin’e özgü yemek Türkiye’ye tanıtıldı.

TV8 ekranlarından izleyicisi ile buluşan MasterChef Türkiye 2021’de on ikinci hafta Mersin’de yapıldı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda Mersin’e ait beş çeşit yemek, sekiz misafire ikram edildi.

Günün menüsü şu yemeklerden oluştu:

– Yüksük Çorbası

– Vardabit Parçası

– Batırık

– Etli Gölevez

– Mamül

Sürenin sonunda konuklara yemekler sırayla ikram edildi. Misafirler, tadım sonrasında beğendiği yemekler için oylarını kullandı. Oyların sayımı MasterChef Türkiye stüdyosunda yapıldı. Mavi takım, ilk iki yemek ile rakibi ile farkı açtı. Fakat Kırmızı takım, sonraki iki yemekte farkı kapatıp iki farkla öne geçmeyi başardı. Oyunu kazanan takımı, tatlı belirledi.

Tatlı için verilen oyların sayımı sırasında nefesler tutuldu. Her oyun açıklanması ile heyecan yükseldi. Mavi takım, son yemekte 7-1 gibi farklı bir şekilde kazandı. Böylece üçüncü dokunulmazlık oyunu 22-18 skorla sona erdi. Mavi takım, dokunulmazlığı kazanarak haftayı 2-1 galip bitirdi. Mavi takımda Tahsin, Safanur, Eren ve Hasan son ona kalmayı başaran isimler oldu.

TANTUNİSİZ OLMAZ! TANTUNİ STANDI BÜYÜLEDİ!

Program sırasında Mersin tanıtımı yapıldı. Vali Ali İhsan Su’nun yarışma öncesindeki tanıtım sunumu ilgiyle izlendi. Yarışmacılar yemeklerini yaparken, bir kenarda da MasterChef şefleri ve ekibi için Mersin’in en meşhur lezzeti tantuni yapıldı, sıkmalar sıkıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle