Hoşgeldiniz  

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE KORONA ALARMI: 1 PERSONELDE TEST POZİTİF

admin | 14 Haziran 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi’nde korona virüs alarmı verildi. Bilgi işlemde çalışan 1 personelde test pozitif çıktı, hasta personelle temas eden 7 personele de önce test yapıldı ardından personeller karantinaya alındı. Belediye, yaptığı açıklamayla 7 personelin sonuçlarının negatif olduğunu belirtti.

Cuma günü Akdeniz Belediyesinde adeta kırmızı alarm verildi. 1 personele uygulanan korona testinin pozitif çıkması gözleri bir anda Akdeniz Belediyesi’ne çevirdi. Akdeniz Belediyesi, yaptığı açıklamayla pozitif testi doğruladı ve hasat personelle temas eden 7 personele daha test uygulandığını ve sonuçların beklendiğini kaydetti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan beklenen haber geldi. Testi tamamlanan 7 personelin testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan, belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevli 1 personelin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Başkan Gültak; hasta personelle temas eden, yapılan Koronavirüs test sonuçları negatif çıkan 7 belediye personelinin de tedbir amaçlı olarak evlerinde 14 gün karantina altında olacaklarını kaydetti.

BELEDİYE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Belediye merkez binasının açık olduğunu ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiğini ifade ederek, panik yapılacak bir durum olmadığının altını bir kez daha çizen Başkan Mustafa Gültak, salgına karşı belediye binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığının da altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle