Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ TEZCAN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ELEŞTİRENLERE YÜKLENDİ: “YAPTIĞINIZ İNSANİYETE SIĞMAZ!”

admin | 24 Kasım 2017 | Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan Hükümet’in sağlık alanında yaptığı yatırımları değerlendirdi. Tezcan, “Gerçekleştirilen yatırımlara rağmen Türkiye’yi çok kötü durumda gösterenlerin yaptığı, vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında Hükümet’in gerçekleştirdiği sağlık yatırımlarını değerlendirdi.

 

Tezcan, “Gerçekleştirilen yatırımlara rağmen Türkiye’yi çok kötü durumda gösterenlerin yaptığı, vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. Bu yapılan açıklamalar vicdana da sığmaz, insaniyete de sığmaz, sağduyuya da sığmaz” diye konuştu.

 

Tezcan açıklamasını şöyle sürdürdü: “2002’den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4’e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar.”

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİLİ TEZCAN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ELEŞTİRENLERE YÜKLENDİ: “YAPTIĞINIZ İNSANİYETE SIĞMAZ!” için 1 yorum

  1. Ali ak dedi ki:

    Sehir hastanesinin bashekimi recep.Aydin cok guzel bir yonetici basarili bilgili caliskan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle