Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ NEBATİ TARSUS’TA NE KONUŞTU BE… BELEDİYE BAŞKANLIĞI YOLSUZLUĞU İDDİALARI ÜZERİNDEN TEŞKİLATA, MECLİS ÜYELERİNE İNCE İNCE VURDU!

admin | 10 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, partisinin Tarsus ilçe teşkilatını ziyarette Cumhur ittifakı meclis üyelerinin Belediye’deki olaylara sessiz kaldığı eleştirileri üzerinden sağlam mesaj çaktı: “Belediyede olan yanlışlıkları ortaya koyma gibi bir durumunuz var. Birilerinin hırsızlık, arsızlık, yolsuzluklarını ise görmezden geliyoruz. Bu büyük bir vebaldir!”

AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, partisinin Tarsus İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Nebati, ziyarette İlçe Başkanı İlker Uyar, yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılandı. Ziyarette, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ile partililer eşlik etti.

Burada konuşan Nebati, yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledikten sonra Cumhur ittifakı meclis üyelerinin CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın yönettiği Tarsus Belediye Meclisinde iddialara sessiz kalması eleştirileri üzerine de değerlendirmeler yaptı.

“BELEDİYEDEKİ YANLIŞLIKLARI ORTAYA KOYMALISINIZ. BU BÜYÜK BİR VEBALDİR!”

AK Partili Nebati, “Belediyede olan yanlışlıkları ortaya koyma gibi bir durumunuz var. Birilerinin hırsızlık, arsızlık, yolsuzluklarını ise görmezden geliyoruz. Bu büyük bir vebaldir” dedi.

Nebati, “Bir belediyede bir arsızlık, bir hırsızlık, bir yolsuzluk yapılmışsa bunu yüksek sesle dile getirmek mecburiyetindeyiz. İlçe başkanımızın da meclis üyelerimizin de dimdik durarak, ya Cumhurbaşkanımızın Dünyaya eyvallahı yok. Bizim buradaki meclis üyelerimizin de belediye başkanının yanlışlığını dile getirirken, ilçe başkanlığımızın duruşu da aynen bu şekilde olması lazım” diye konuştu.

TARSUS BELEDİYESİNDE YARDIM MALZEMELERİNİN SATIŞI İDDİASI NEDENİYLE SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

CHP’li Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nde ülke gündemine oturan skandalların yanı sıra son olarak AFAD depremzede yardım malzemelerinin internet üzerinden satışıyla Valilik tarafından suç duyurusunda bulunulması skandalı patlak vermişti.

CUMHUR MECLİS ÜYELERİNİN ÇOĞU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ, MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Başta MHP’li meclis üyeleri olmak üzere Cumhur ittifakı meclis üyelerinin de skandallarda sessiz kaldığı iddiaları Tarsus kamuoyunda yüksek sesle dillendiriliyordu. MHP’li Meclis Üyesi Nükhet Koç’un da kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi de bu iddiaları güçlendirmişti.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle