Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK, CHP’Lİ SEÇER’İN KONUŞMASINI ENGELLEMESİNE VE GAZETECİLERE YÖNELİK İFADELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

admin | 10 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Anlaşılıyor ki burada amaç, büyük mücadeleler sonucu Mersin’de ilk kez başlamasını sağladığımız ve adeta devrim niteliği taşıyan yerinde kentsel dönüşüm projesini engellemek, halkımızın huzurlu geleceği için başlattığımız hizmet ve çalışmalarımızı sekteye uğratmaktır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Barış Mahallesi’nde gerçekleşen yıkımla ortaya çıkan inşaat atıkları ve hafriyatın bölgeden taşınması için Büyükşehir Belediyesi’nin ücret talep etmesi, dün yapılan Meclis toplantısında gerilime neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapıp Mersin kamuoyunu bilgilendirmek isteyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın sözü kesildi. Başkan Gültak’ın yapmak istediği açıklama ile ilgili görselleri çekmek isteyen basın mensupları hakaretamiz sözlere maruz kaldı. Toplantı, verilen uzun aradan sonra yeniden başladı.

“KENTİMİZİN SORUN VE SIKINTILARINI DİLE GETİRİYORUZ, KENDİMİZİN DEĞİL”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında yaşanan tartışma ve gerilime ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Meclisi’nde konuşmasının engellenmesi ve gazetecilere müdahale edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Gültak; “Ben Meclis toplantısında; hiçbir hakkı olmamasına rağmen, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Barış Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi ile başlayan yıkımla ortaya çıkan inşaat ve hafriyat atıklarının nakliyesi için talep ettiği ücrete ilişkin Mersin kamuoyunu bilgilendirmek istedim. Fakat daha önce de yapıldığı üzere, yine sözümüz kesildi, Meclisi takip eden basın mensuplarına müdahale edildi ve toplantıya uzun bir süre ara verildi. Meclis toplantılarında söz alıp kentimizin, ilçemizin ve insanlarımızı yaşadığı sorunları, sıkıntıları ve taleplerini iletiyoruz. Yoksa orada, kendi şahsi sorunlarımızı anlatmıyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİLİ GÜLTAK, CHP’Lİ SEÇER’İN KONUŞMASINI ENGELLEMESİNE VE GAZETECİLERE YÖNELİK İFADELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ için 1 yorum

  1. rehber dedi ki:

    yahu s.ç.rın işi bu işine gelmediği zaman basını çıkarır.sonra da pişkin pişkin ben basın mensuplarının alınmasını ilk meclis toplantısında söledim zaten der.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle