Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK, CHP’Lİ SEÇER’İ ÇAMLIBEL ESNAFININ ÖNÜNE ATTI! HEM DE TEK TEK, ÇAMLIBEL ESNAFLARININ İSMİNE ÖZEL MEKTUP YOLLAYARAK!

admin | 23 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e şok hamle geldi. Gültak, Çamlıbel esnaflarına isimlerine özel olarak hazırladığı mektubu yollayarak, Çamlıbel için projelerinin hazır olduğunu ancak CHP’li Seçer tarafından yetki verilmemesi nedeniyle unu hayata geçiremediklerini tek tek anlattı.

Büyükşehir Meclisinde başlayan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gerginlik, Büyükşehir zabıtalarının Akdeniz Belediyesini basarak scooterlara el koyma girişimiyle zirve yapmıştı.

SEÇER ÇAMLIBEL İÇİN YETKİ VERMEDİ, GÜLTAK BÜYÜKŞEHİRİ ÇAMLIBELLİLERE ŞİKAYET ETTİ

AK Partili Gültak ile CHP’li Seçer bir kez daha Çamlıbel üzerinden karşı karşıya geldi. Çamlıbel için bölgeyi canlandıracak ve yeniden hayat bulacağı projeyi uygulamayı planladıkları Atatürk Caddesi’nin, Mersin Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluğunda olması nedeniyle Gültak’ın projesine Büyükşehir yönetimine onay gelmedi.

Gültak, uygulamayı düşündükleri proje için 10 Haziran 2020 tarihinde resmi yazıyla Büyükşehir Belediyesinden ‘yetki devri’ istediklerini, fakat 28 Temmuz 2020’de aldıkları yanıtla taleplerinin reddedildiğini her ortamda dile getirdi.

Gültak bununla da yetinmedi, Çamlıbel esnaflarına tek tek isimlerine özel mektuplar yazarak Büyükşehir’i şikayet etti.  

“BÜYÜKŞEHİR YÜZÜNDEN YAPAMIYORUM, ÖZÜR DİLERİM!”

Çamlıbel esnaflarının isimlerine özel mektup yollayan AK Partili Gültak, Atatürk Caddesi ve Çamlıbel için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve projenin hayata geçirilmesi için bölge hizmet yetkisinin Büyükşehir tarafından kendilerine verilmesi için 10 Haziran 2020’de talepte bulunduklarını mektupta aktardı.

28 Temmuz tarihinde Büyükşehir tarafından resmi yazıyla bu talebin reddedildiğini kaydeden Gültak, esnaflara yazdığı mektupta, “Yetki tarafımıza verilmediği için projemizi gerçekleştiremeyeceğimizi siz değerli Çamlıbel sakinleriyle paylaşmak isterim. Çamlıbel semtimizin eski güzel ve canlı günlerine kavuşmasına büyük katkısı olacağına inandığım projemize, açıkladığım nedenlerden ötürü başlayamayacağımızı üzülerek ifade eder, sizlerden özür dilerim”  ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle