Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ERCİK, TEŞEKKÜR LİSTESİNDE CHP’Lİ SEÇER’İ PAS GEÇMEDİ!

admin | 18 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin programının ardından teşekkür listesi yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in, çok kez Erdoğan’ın direk eleştirisini alan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e de teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cuma günü Mersin’e gelerek, partisinin İl Danışma Meclisi, Akkuyu Nükleer Santarli ve Cumhuriyet Meydanında açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programının ardından AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’ten uzun bir teşekkür listesi geldi.

Ercik’in teşekkür listesinde en dikkat çeken isim birçok kez Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından direkt olarak eleştirilen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer oldu. Kısıtlama günlerinde Valilik koordinesine girmeyerek, kendi başına ekmek dağıtımına çıktığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından FETÖ ve PKK taktiği uygulamasıyla itham edilen CHP’li Vahap Seçer, önceki dönem milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyım nedeniyle mülkiye müfettişleri tarafından inceleme altına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin programında ortalarda gözükmeyen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Meydanındaki açılış törenine katıldı. Erdoğan’ın konuşmasını tamamlamasıyla birlikte CHP’li Seçer de alandan ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle