Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN’DE ORTAM GERGİN… ANKETLERE YENİ İSİMLER Mİ EKLENİYOR? BOMBA…

admin | 01 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir adaylığını MHP’ye bırakan ve Mersin’de 4 ilçede aday çıkartacak olan AK Parti’de adayların henüz açıklanmaması gerginliği arttırıyor. Anket çalışmaları geçtiğimiz hafta sonu tamamlanan AK Parti’de bazı ilçeler için yeni isimler eklenerek yeniden anket çalışması yapılmaya başlandığı iddiası seçimlere 60 gün kala ortamı iyice gerdi.

AK Parti Mersin’de Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir’de henüz aday açıklanmaması şaşkınlıkla karşılanmaya devam ediyor. 2024 seçimlerini de tıpkı 2019 seçimleri gibi MHP’nin adayına bırakan AK Parti’de seçimde aday göstereceği 4 ilçe için de henüz aday açıklamadı.

AK Parti’ye yakın kaynakların, çalışmaların sürdüğünü ve anket çalışmalarında bazı pürüzlerin çıkması sebebiyle aday isimlerinin haftaya açıklanabileceğini öne sürmesi Mersin kulislerinde bomba etkisi yarattı.

ANKETLERDE YER ALAN BAZI İSİMLERİN OY ORANLARI BİRBİRİNE DENK ÇIKTI… BOMBA!

Anketlerde yaşanan pürüzün ise aday adayı olan bazı isimlerin birbirine denk oy alması nedeniyle bazı ilçelerde anketlerin yeniden yaptırıldığını ileri süren kaynaklar, anketlere bazı isimlerin de eklendiğini söyledi.

ADAY ADAYLARI BİRBİRİNİ YIPRATACAĞIM DİYE PARTİYİ BOMBALIYOR… ŞOK İDDİA!

Seçimlere 60 gün kala Mersin’de sadece 4 ilçede aday çıkartacak olan AK Parti’nin henüz adaylarını açıklamaması da parti tabanında da endişeyle takip ediliyor.

Bazı aday adaylarının karşı isimleri eleştirirken partiyi yıprattıklarına dikkat çeken kaynaklar, aday belirleme sürecinin uzamasının ilçelerde sıkıntı yaratacağı konusunda görüş bildiriyor.

GENEL MERKEZDE BOMBA İDDİALAR PEŞ PEŞE PATLADI…

Mersin’de bazı ilçelerde Belediye Başkan aday adayları üzerinden Genel Merkez düzeyinde adeta güç savaşı yaşandığı iddiaları ise şok üstüne şok yarattı.

Özellikle anket çalışmalarını manipüle eden bazı isimlerin Genel Merkezin yaptırdığı anketlere yeni isimler eklettirdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Anket algısı ile genel merkeze yakın bazı isimlerin istedikleri aday çıkması için uğraştığı iddia edilirken, seçimlere 60 gün kala hala adayların belirlenmemesi de partililer arasındaki huzursuzluğu arttırıyor.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİ MERSİN’DE ORTAM GERGİN… ANKETLERE YENİ İSİMLER Mİ EKLENİYOR? BOMBA… için 1 yorum

  1. Mustafa canciger dedi ki:

    Aday olsalar 4 ilçeden belki aydıncigi alabilirler.niye birbirlerini uzerlerki

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle