Hoşgeldiniz  

4 ARALIK MİTİNGİ İÇİN CHP, CUMHURİYET MEYDANINI İSTEDİ, VALİLİK YANIT BİLE VERMEDİ!

admin | 26 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, 4 Aralık’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitingi için Valilik’ten izin istediğini ancak bu saate kadar bir cevap alamadıklarını söyledi. Aktay, 4 Aralık’taki mitingin Millet Bahçesi’nin yanındaki alanda yapılacağını bildirdi.

CHP Mersin İl Başkanlığı, 4 Aralık’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de gerçekleştireceği miting için Cumhuriyet Meydanı için Valilik’ten izin istediklerini ancak bu saate kadar Valilik’ten verilen dilekçeye cevap verilmediğini söyledi.

Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yapan Aktay, “Bizler Valiliğe Cumhuriyet Meydanı için gerekçelerimizle bir dilekçeyle başvurduk. Ancak cevap verilmedi. Sonra talebimizi bir dilekçeyle daha yineledik. Ancak bu saate kadar hala cevap verilmedi. Daha önce de defalarca miting yapılan Cumhuriyet Meydanı’nın CHP’ye açılmaması için Valiliğin talimat bekler bir görüntü çizdiğini düşünüyorum” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanında Açılış Töreni adı altında miting yaptığını hatırlatan CHP’li Aktay, “AK Parti Genel Başkanının burada yapmış olduğu mitingde alan doldurulamamıştı. Acaba bundan mı korkuldu? CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu meydanı dolduracağından mı endişe edildi. Bu, korkunun bir sonucu mu?” diye sordu.

Valiliğin Cumhuriyet Alanı için olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesi nedeniyle 4 Aralık Cumartesi Günü saat 13’te gerçekleşecek olan mitingin eski TSG Stadının yerine yapılan Millet Bahçesi’nin yanındaki caddede yapılacağı açıklandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle