Hoşgeldiniz  

ZAFER ÇAĞLAYAN MERSİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILACAK

admin | 05 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti eski Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Haziran’daki Mersin mitingine katılacağı öğrenildi.

AK Parti Mersin Teşkilatı ve milletvekili adayları 24 Haziran seçim çalışmalarını kent genelinde sürdürürken, aynı zamanda 7 Haziran’da Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingi için de hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin mitingine 17-25 Aralık FETÖ/PDY Örgütü’nün darbe girişimine maruz kalan eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti eski Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın da katılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Mersin’e gelecek olan Çağlayan’ın mitingin ardından seçimlere kadar Mersin’de kalıp, teşkilat ve adayların seçim çalışmalarına destek olacağı kaydedildi.

 

Çağlayan, Ak Parti Mersin’in 6. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı Cesim Ercik’in listesinde Büyük Kurultay Delegesi yazılarak siyasete resmen geri dönüş yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ZAFER ÇAĞLAYAN MERSİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILACAK için 1 yorum

  1. aysel dedi ki:

    zafer çağlayanın katılması ak partiye çok büyük zarar verir.Zira kendisi seçim hastahanelerinin açılışında her vatandaşa 200 tl banknot dağıtmaya çalışmıştır.Ak parti mersin adayları şu anda çok güçlü.Lütfi elvan gibi devlet adamı var.Kendisini ispatlamış daha önce hiçbir şaibesi olmayan ulaştırma bakanlığı,başbakan yardımcılığı ve şuanda kalkınma bakanı olan biri ,diğer adaylar ise etnik yapılar dikkate alınarak mersinde oluşturulmuş.Çağlayan döneminde genellikle zayıf vekiller ve tacir vekiller vardı.Şuan da nedense hiçbiri seçim çalışmasına katılmıyor.Şuanda bütün vekil adayları mersinde çalışıyor.Çağlayan döneminde ilk 3 vekil çalışırdı gerisi gezerdi.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle