Hoşgeldiniz  

YÜRÜYÜŞ KAMPANYASI “HAMİT TUNA” KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ

admin | 27 Aralık 2016 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nin gerçekleştireceği 3 Ocak Kuvayi Milliye Yürüyüşü ile ilgili şok detay ortaya çıktı.

tuna3ocakyuruyusgerginlik

Mersin kamuoyu Toroslar Belediyesi’nin 12 yıldır düzenlediği 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü Kuvayi Milliye Yürüyüşü’nün bu sene güvenlik gerekçesiyle Mersin Valiliği’nden izin alınamadığı iddialarıyla çalkalanıyor. Mersin Valiliği’nin güvenlik gerekçesiyle yürüyüşe izin vermediği iddiaları üzerine taraflardan net bir açıklama gelmemesi de kafalardaki soru işaretlerini arttırıyor.

 

Ancak özellikle sosyal medya üzerinden başlatılan “3 Ocak yürüyüşü engellenemez” platformlarıyla adeta Valilik linç ediliyor.

 

Sansasyonel Haber Merkezi 3 Ocak Kuvayi Milliye yürüyüşü ile ilgili şok bir detaya ulaştı. Geçtiğimiz yıl da güvenlik gerekçesiyle Valiliğin bu yürüyüşe izin vermediği, ancak yürüyüşün “izin alınmadan” gerçekleştirildiği, Valiliğin de önlemlerini aldığı ortaya çıktı. Bu yıl da yine aynı gerekçelerle Valiliğin bu yürüyüşe izin vermediği, 15 Temmuz sonrası ülke genelinde yaşanan gelişmeler ve OHAL gerekçeleriyle “bu kadar uzun mesafeli” yürüyüşün gerçekleştirilmesinin sakıncalı olabileceği görüşüyle izin vermediği öne sürülüyor.

 

Bu yıl da izin alınamayan yürüyüşün ardından Hamit Tuna yanlısı kampanya yapılması da dikkatlerden kaçmıyor. Valiliğin Tuna’ya karşı olduğu algısının neden yaratıldığı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

 

Valiliğin resmi yazıyla duyurduğu ve komitede Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da yer aldığı  kutlama programında İstasyon’dan Cumhuriyet Alanı’na kadar yürüyüşün yapılacağı açıklandı.

 

YÜRÜYÜŞ KAMPANYASI “HAMİT TUNA” KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ

 

Sosyal medya ve bazı basın yayın kuruluşları üzerinden kampanya başlatılarak Mersin kamuoyunun Valiliğe karşı adeta kışkırtılması dikkat çekiyor. Öyle ki kamuoyu üzerinden bu yürüyüşün engellenmesine karşı duruş kampanyası, Hamit Tuna’nın siyasi kariyerinin engellenmesine karşı duruş kampanyasına dönüştürüldü.

 

Geçen yıl da izin alınmamasına rağmen yürüyüşü gerçekleştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın bu gelişmeler üzerine ortalığı sakinleştirici ve kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yapmaması kafalardaki soru işaretlerini arttırırken, bu gün Başkan Tuna’nın gerçekleştirdiği programda Zafer yürüyüşünün yapılacağına ilişkin üstü kapalı açıklaması dikkatlerden kaçmadı. Tuna buradaki açıklamasında “Bu kutlamaları hiçbir zaman unutturmayacağız ve genç neslimize her zaman aktaracağız” ifadeleriyle yürüyüşü yapacağının sinyalini de vermiş oldu.

 

GÖREV HAMİT TUNA’NIN

 

Özellikle sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyalara karşı Başkan Tuna’nın “sakinleştirici” ve birleştirici açıklama yapması kamuoyunca bekleniyor.

 

Sansasyonel HABER ÖZEL HABERİDİR… KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle