Hoşgeldiniz  

YOKSA 2023‘TEN ÖNCE Mİ SEÇİM VAR? AK PARTİ MERSİN’DE “TAM KADRO” SEÇİM HAZIRLIK TOPLANTISI

admin | 23 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülay Samancı başkanlık ederken, Mersin teşkilatları başkanlar düzeyinde toplantıya katılım sağladı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı, bugün önemli ve büyük merak uyandıran bir toplantıya ev sahipliği yaptı. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülay Samancı başkanlığında toplanan il ve ilçe yöneticileri genel seçim için hazırlıkları konuştu.

Toplantıda Gülay Samancı, Mersin’de seçimlere giderken yapılacak hazırlıkları, sandık yönetimlerinin güncellenmesi konusunda bilgilendirmeler yaparak, ilçelerde yapılması gerekenleri tek tek anlattı. Samancı’nın sık sık seçimlerin 2023’te yapılacağını vurgulamasına rağmen sandık kurullarına varana kadar hızlı bir hazırlık süreci istemesi de erken seçim kapıda mı sorularının yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu.

Toplantıya AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülay Samancı’nın yanı sıra İl Başkanı Cesim Ercik, İl Seçim İşleri Başkanı Mahsum Sevimli, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Faruk Bilen, İl Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle