Hoşgeldiniz  

YOK BÖYLE OLAY: SEÇER’İN HDP’Lİ DAİRE BAŞKANINDAN AÇIK TEHDİT, GAZETECİ EMNİYET KORUMASIYLA SALONDAN AYRILABİLDİ!

admin | 10 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kameralar kapandığı sırada yaşanan olaylara Sansasyonel Haber ulaştı. CHP’li Seçer ve Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in toplantının başladığı ilk andan itibaren A Haber Muhabirine yaptıkları sadece Sansasyonel Haber’de…

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in dünkü meclis toplantısında gazetecilere yaptığı hakaretlerin ardından oturuma yaklaşık 1,5 saat ara verilmişti. Canlı yayının kesildiği o bölümde yaşananlara Sansasyonel Haber ulaştı.

CHP’li Seçer’in AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın konuşmasına başlamasıyla birlikte gazetecileri hedef alarak, “Burası Dingo’nun ahırı değil. Öyle kafanıza göre hareket edemezsiniz. Öyle Cevat Kelle gibi koşturmanıza gerek yok. Burası Meclis. Kimsenin şov yeri” değil demesinin ardından bir anda Cumhur ittifakı meclis üyeleri seslerini yükseltmişti. Gazetecilerin salonun dışına çıkarılması için talimat veren Seçer, ortalığın hararetlenmesi nedeniyle oturuma 5 dakika ara verdi.

5 DAKİKALIK ARA OLDU 90 DAKİKA!

5 Dakikalık arada doğal olarak canlı yayınlar kesildi. Gazeteciler, kendilerine ayrılan platformu boşaltma hazırlıkları yaparken olaylar bambaşka yerlere evrildi.

Ara verildiği sırada A Haber Muhabiri Mehmet Miras’ın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in yanına giderek bir şeyler söylemesi dikkat çekti. Meclis salonunda bulunanlar, bürokratların oturduğu bölümde Gündeş’in bir anda sesini yükselterek, “Defol” dediğini öne sürdü. A Haber Muhabiri Miras’ın Gündeş’in yanından uzaklaşırken, 2014 yerel seçimlerinde HDP’nin o dönemki partisi BDP Toroslar Belediye Başkan Adayı olan Gündeş’in “Seni ben yanıma getirteceğim, bekle” diye bağırdığı iddiası şok yarattı.

A Haber Muhabiri Mehmet Miras’a sözlü tacizlerin artması üzerine Emniyet’ten yardım istendiği kaydedildi. Oturuma ara verildiği anlarda toplantı salonuna gelen ekiplerin, A Haber Muhabiri Mehmet Miras’ı koruma altına alması dikkat çekti.

GÜNDEŞ, GÜLTAK’A KOŞTU: “VAHAP BEY, A HABER’İ SEVMİYOR” BOMBA İDDİA!

Bu sırada hızını alamayan Bedrettin Gündeş’in, AK Partili Gültak’ın yanına giderek baş başa bir şeyler konuşması büyük merak yarattı. Gültak’a yakın kaynaklar, Gündeş’in Başkan Mustafa Gültak’a “Vahap Bey, A Haber’den rahatsız oluyor. Bu sebeple tepki verdi. Yoksa sizin açıklama yapmanızla ilgili değil” dediğini öne sürdü. Gültak’ın da Gündeş’e “Niye rahatsız oluyor ki, burası halka açık. Herkes her basın mensubu gelebilir. Fox da gelsin bize muhalifler de gelsin. Biz rahatsız olmayız” dediği iddia edildi.

A HABER SALONDAN POLİS KORUMASIYLA ÇIKABİLDİ!

Gazetecilere gerginliğini sürdüren CHP’li Seçer’in bu tavrı bazı belediye çalışanlarının A Haber Muhabiri Mehmet Miras’ın etrafında dolanmasıyla zirve yaptı. Olayların büyüyeceğinden endişe eden A Haber ekibi, Emniyet ekipleri eşliğinde salondan ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle