Hoşgeldiniz  

YİNE HAZİRAN, YİNE BAYSAN… ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

admin | 19 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erken seçim kararının açıklanmasının hemen ardından milletvekilliği aday adaylığı açıklaması yapan CHP’li Mustafa Baysan, il ve ilçe başkanlarının kendisini belediye başkan adayı olarak görmek istediğini ifade etti.

24 Haziran’da seçim kararı alınmasının ardından milletvekili olmak isteyen aday adayları da çalışmalarına başladı. Erken seçim kararının açıklanmasıyla birlikte milletvekili aday adaylığı açıklamaları da peş peşe gelmeye başladı.

 

Aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden birisi de CHP’li Mustafa Baysan oldu. Mersin Siyaset Haber Portalı’na konuşarak aday adayı olduğunu ifade eden CHP’li Baysan’ın satır aralarında söyledikleri CHP kulislerini karıştırdı.

 

“İL VE İLÇE BAŞKANLARI BANA ‘BELEDİYE BAŞKANI OL’ DEDİLER!”

 

Geçtiğimiz hafta İl ve İlçe başkanlarının olduğu bir toplantıda kendisine başkanlar tarafından belediye başkan adayı olması yönünde teklif geldiğini kaydeden Mustafa Baysan, “Bu öneriyi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı değil ben milletvekili olacağımı il ve ilçe başkanlarının önünde beyan ettim” dedi.

 

DİĞER ADAYLARA “MAVİ BONCUK” DAĞITAN İLÇE BAŞKANLARINA SOĞUK DUŞ!

 

Baysan’ın bu açıklaması, 2019 seçimlerinde Büyükşehir Adayı olmak için mücadele veren isimlerde şok yarattı. Örgüt başkanlarının Baysan’ı Büyükşehir adayı olarak istediğinin ortaya çıkmasının ardından, diğer Büyükşehir aday adaylarının ne tepki vereceği de merak konusu oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle