Hoşgeldiniz  

YILIN SON RAUNDU… CHP’Lİ SEÇER BİR KEZ DAHA MECLİS’TEN 250 MİLYON TL BORÇLANMA İÇİN YETKİ İSTEYECEK

admin | 07 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 1. Meclis oturumu yarın gerçekleştirilecek. CHP’li Vahap Seçer, bir kez daha 250 Milyon TL borçlanma yetkisini Meclis’ten isteyecek.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi yarın Kongre ve Sergi Sarayı’nda Aralık ayı oturumunun 1. Birleşimi için toplanıyor.

26 gündem maddesinin görüşüleceği oturumda CHP’li Başkan Vahap Seçer bir kez daha meclis çoğunluğunu elinde bulunduran Cumhur ittifakı meclis üyelerinden iller Bankası ve ticari bankalardan 250 Milyon TL’ye kadar kredi kullanma yetkisi isteyecek.

Gündemin son maddesinde görüşülecek olan borçlanma yetkisinin verilip, verilmeyeceği Mersin kamuoyunca merakla beklenmeye başladı.

İŞTE O MADDE:

“Belediyemizin Stratejik Planı çerçevesinde ilimizin ihtiyaç duyduğu yatırımlar öncelik sırasına göre planlanmış ve bütçeye konulan ödenek çerçevesinde projeler hazırlanarak yapım ihalelerine başlanmış ve yarım kalan yatırımlar halen devam etmekte olup; İller Bankası veya ticari bankalardan 250.000.000,00-TL’ye (İkiYüzElliMilyonTürkLirası) kadar kredi kullanma, krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya ve eksik işleri tamamlama; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18/d bendine göre borçlanma yapma ve yine 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 38/g bendi uyarınca bu hususlarda düzenlenecek her türlü sözleşmeyi imzalama hususlarında, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER’in yetkilendirilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konunun görüşülmesi,”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

YILIN SON RAUNDU… CHP’Lİ SEÇER BİR KEZ DAHA MECLİS’TEN 250 MİLYON TL BORÇLANMA İÇİN YETKİ İSTEYECEK için 1 yorum

  1. Diyarbakırlı dedi ki:

    Oylamada meşhur Meclis Üyesi Ak partili I.Y takip edin bakalım bu defa ne yapacak

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle