Hoşgeldiniz  

VE BOMBA… SEÇER, OZAN VARAL İÇİN ALİ İLK’İ HARCADI!

admin | 27 Kasım 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in istifasının yarattığı depremin artçıları sürüyor. Büyükşehir’in CHP’li Başkanı Vahap Seçer’in, Tarsuslu Avukat Ozan Varal’ı ilçe başkanı yapmak istediği, bu sebeple de ilçede açık açık yürüttüğü seçim çalışmasından Ali İlk’in rahatsız olduğu için istifa ettiği öne sürüldü.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in açık açık müdahil olduğu iddiaları, Tarsus ilçe örgütü kongresi öncesinde mevcut ilçe başkanı Ali İlk’in, kongreye sayılı günler kala istifa etmesiyle gün yüzüne çıktı.

CHP’li Seçer’in Avukat Ozan Varal’ı desteklediği ve bazı delegelerle Varal’a oy vermeleri konusunda görüşme yaptığı iddiaları bardağı taşırdı ve ilçe başkanı Ali İlk’in istifasıyla sonuçlandı. CHP’li Seçer’in Varal’a destek konusunda yalnız olmadığı İl Başkanı Adil Aktay’ın da Varal’ı ilçe başkanı yapmak için uğraştığı iddiaları kulisleri salladı.

Vahap Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra Ozan Varal’ı MESKİ Yönetim Kurulu üyeliğine de getirmesiyle dikkat çekmişti.

Ozan Varal, Mersin’de büyük yankı uyandıran ve bir çok mağdur yaratan Çukurova Fabrikası’nın işletme tarafı avukatı omasıyla isim yapmış ve büyük tepki çekmişti.

 İlk’in istifa ederek, aday olmayacağını açıklamasıyla Varal’ın kongrede tek listeyle yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle