Hoşgeldiniz  

VAY ANAM VAY… KOMÜNİSTLER, SEÇER’E SAĞLAM PATLADI: “EMEKÇİLERLE ALAY EDER GİBİ BU ZAMMI KABUL ETMİYORUZ!”

admin | 16 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ’ye CHP’li Seçer’in ısrarla istediği EFE+TÜFE’nin yarısına yüzde 10 ek zammın onaylanması Türkiye Komünist Partisi’ni çileden çıkardı: “Düzenin AKP iktidarı eliyle emekçileri yoksulluğa mahkûm ettiği ülkemizde AKP’ye karşı muhalefet ettiğini iddia eden bir partinin Mersin’deki temsilcilerinin, emekçilerin umutlarıyla adeta alay edercesine almış olduğu bu zam kararı kabul edilemez.”

Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri son genel kurul toplantısında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ısrarı sonucu su fiyatlarına EFE+TÜFE’nin yarısı+yüzde 10 oranında zam yapma kararı alınmıştı.

TKP Mersin İl Örgütü, bir açıklama yayımlayarak zam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, ” Düzenin AKP iktidarı eliyle emekçileri yoksulluğa mahkûm ettiği ülkemizde AKP’ye karşı muhalefet ettiğini iddia eden bir partinin Mersin’deki temsilcilerinin, emekçilerin umutlarıyla adeta alay edercesine almış olduğu bu zam kararı kabul edilemez” denildi.

Açıklama şöyle:

Soruyoruz!

Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri 9 Aralık günü genel kurul toplantısında su fiyatlarına yüzde 10 oranında zam yapma kararı aldı. Emekçilerin daha da yoksullaştığı, alım güçlerinin iyice düştüğü, en temel ihtiyaçlarına ulaşmakta bile güçlük çektiği şu günlerde halktan alınan vergilerle hizmet vermesi gereken MESKİ’nin aldığı bu zam kararı neyin nesidir?

Düzenin AKP iktidarı eliyle emekçileri yoksulluğa mahkûm ettiği ülkemizde AKP’ye karşı muhalefet ettiğini iddia eden bir partinin Mersin’deki temsilcilerinin, emekçilerin umutlarıyla adeta alay edercesine almış olduğu bu zam kararı kabul edilemez.

Emekçilerin sırtındaki yük bu düzen devam ettikçe inmeyecek. Her geçen günde yeni yükler eklenecektir.

Bu faturaları kabul etmiyoruz.

Mersin’de yaşayan tüm emekçileri bu kahrolası düzene karşı ayağa kalkmaya çağırıyoruz.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle