Hoşgeldiniz  

VARAN 1 TAMAM: AĞIR CEZA’DA “GİZLİ TANIK” DAVASI SONUÇLANDI!

admin | 30 Ekim 2019 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, İl Emniyet Müdürü, Cumhuriyet Savcıları hakkında iftira dolu twitler atarken suçüstü yakalanan ve kamuoyunda Gizli Tanık olarak bilinen trol hesabın yöneticisi Gazeteci Mustafa Göktaş hakkında Mersin 8. Ağır Ceza’da görülen dava sonuçlandı.

Kamuyounda Gizli Tanık Davası olarak bilinen ve Gazeteci Mustafa Göktaş ile beraber 3 kişinin daha Sanık olarak yargılandığı dava sonuçlandı. Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Sanık Mustafa Göktaş, kamu görevlilerine hakaret suçlamalarından dolayı suçlu bulunurken, diğer 3 sanık hakkında da beraat kararı verdi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, İl Emniyet Müdürü ve şikayetçi olan diğer kamu görevlilerine hakaret suçlamasıyla yargılanan Mustafa Göktaş, her bir müştekiye suç için toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DAVADA ŞOK KARAR: BAZI BÜROKRATLAR VE GAZETECİ A.V.Ş’YE SUÇ DUYURUSU KARARI!

Mahkeme ayrıca davada ilginç bir karar daha çıktı. Savcı mütalaasında isimleri geçen ve bu dava da tanık olarak yer alan Büyükşehir Belediye Bürokratları S.K ve A.K ile A.V.V ile Gazeteci A.V.Ş hakkında da  davanın kesinleşmesiyle birlikte Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suç duyurusunda bulunularak yeni bir soruşturma doyası açılmasına hükmetti.

VARAN 2 YOLDA: ASLİYE CEZA’DAKİ DAVA 7 KASIM’DA

Sanık Mustafa Göktaş’ın Mersin 8. Ağır Ceza’daki davası tamamlandı ancak, iftira iddiasıyla yargılandığı Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, büyükşehir bürokratları, daire başkanları ve gazetecilerin müşteki olarak yer aldığı diğer dava ise halen sürüyor.

8. Ağır Ceza’da ceza alan Göktaş’a Asliye Mahkemesi’nden çıkacak karar da merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VARAN 1 TAMAM: AĞIR CEZA’DA “GİZLİ TANIK” DAVASI SONUÇLANDI! için 3 Yorum

  1. Eski belediyeci dedi ki:

    En önemlisi belediye köstebekleri biri eski emniyet Doktoru sonra belediyeci doktor serhat K diğeri ögretmenlikten gelme allah zaten yapacagını yapmış emekli olan Atilla K bunlarda hesap verecek adalete

  2. D.Yozgat dedi ki:

    Asıl birde gazeteci bozuntusu var eski belediyeci otopark canavarı milletin kanını sömüren Vahap Ş yıllarca belediye Gazetesi gözüken otopark canavarı Adalete hesap verecek. karısını büyükşehirden emekli etti ne güzel, Yenişehir Belediyesine yerleştirdi.

  3. Eski Emniyetçi dedi ki:

    Sevindik çünkü teşkilata sızmış ve Emniyet atılmış meşhur Abdül V Vardar kendisi güzide emniyet teşkilatına zarar veren adamdır gözaltına alınanlarla görüşür yolunu bulur yolunu bulduklarını üstleriyle paylaş profesyonel rahmetli Selçuk parsadan başka türü

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle