Hoşgeldiniz  

VALLAHİ CHP’Lİ SEÇER VE MHP’Lİ TAT’IN “O AN”I, KLİP DE YAPTILAR…

admin | 21 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda ret oyu vereceklerini açıklayan MHP’li Mahmut Tat ile bu kararı Mahmut Tat’tan duyduğuna inanamayan CHP’li Vahap Seçer’in ilginç diyaloğu sosyal medya kullanıcıları tarafından Reynmen’in meşhur şarkısı eşliğinde “klip” haline getirildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen ve oldukça hararetli geçen Olağanüstü Meclis toplantısının yankıları sürüyor.

Oturumda en çok dikkat çeken diyalog MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat ile CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı arasında geçen “Gözlerime bak ve bu kararını öyle söyle” diyalogu idi.

CHP’li Seçer ile MHP’li tat arasında defalarca geçen, Gözlerime Bak” muhabbeti, sosyal medya kullanıcıları arasında da büyük ilgi gördü. Kaynağı belli olmayan bir klip çekilen bu diyalog, Reynmen’in ünlü şarkısı “Yalan Söyleme Gözlerime Bak” ile montajlandı. Sosyal medyada dolaşıma sokulan klip, paylaşım rekoru kırdı.

Olağanüstü Meclis toplantısında CHP’li Seçer, “Gerçekten bu ret kararında samimi misiniz?” diyerek Tat’a sormuştu. Sonra tekrardan Tat’a dönerek, “Siz Mahmut Tat olarak buna ret verecek misiniz” diye bir daha sormuştu.  Tat buna cevap vermeye çalışırken CHP’li Seçer bir kez daha araya girmiş ve “Gözümün içine bakarak söyleyin, samimi olarak ret mi vereceksiniz?” diyerek sorusunu bir kez daha bastıra bastıra yinelemişti. Tat konuşurken bir kez daha araya giren Seçer, “Direk söyleyin direk, açıkça söyleyin ret mi vereceksiniz” diye bir kez daha sormuştu.

İŞTE PAYLAŞIM REKORU KIRAN O KLİP:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle