Hoşgeldiniz  

VALİ SU’DAN SAAT 00.00’DA EMNİYET GÜÇLERİNE TELSİZDEN YILBAŞI TEBRİĞİ

admin | 02 Ocak 2020 | Foto Galeri, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Vali Ali İhsan Su, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için alınan tedbirler çerçevesinde kontrol noktalarında denetimlerini sürdüren güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çevik kuvvet ve özel harekat polisleri ile bir araya geldi.

İlk olarak Akdeniz ilçesi Kazanlı Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’ne birer ziyaret gerçekleştirerek personelin yeni yılını kutladı.

Yeni yıla görevi başında giren güvenlik güçlerinin ve kontrol noktasında durdurulan araç sürücülerinin yeni yılını kutlayan Vali Su, uygulama noktasında alınan önlemleri yerinde inceleyerek, mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında olan güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

GECE TAM 12’Yİ GÖSTERDİĞİNDE VALİ SU’DAN TELSİZ MESAJIYLA KUTLAMA

Yeni yıla girilmesi ile beraber Vali Ali İhsan Su’nun saatler 00.00 gösterdiğinde polis ve jandarma telsizlerinden yeni yıl mesajı yayınladı.

Vali Ali İhsan Su yayınladığı telsiz mesajında; “Teşkilatımızın değerli mensupları, huzur ve güven ortamı içerisinde yeni bir yıla daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizdeki bu huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde ve korunmasında elbette ki en büyük paylardan biri de siz değerli güvenlik güçlerimizin çalışmalarıdır.”

“Bu itibarla ülkemizin huzur ve güvenliğinin tesisi, Emniyet ve Asayişin temini için gece gündüz her şart altında özverili, gayretli ve fedakarca çalışan tüm güvenlik güçlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Yeni yılın güvenlik güçlerimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, sizlerin ve ailenizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ali İhsan Su’ya ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ile Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek de eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle