Hoşgeldiniz  

VALİ SU, CHP’Lİ MERSİN BELEDİYESİ’NİN İŞTEN ATTIĞI İŞÇİYİ ZİYARET ETTİ!

admin | 17 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Valisi Ali İhsan Su, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından performans bahanesiyle işinden atılan ve geçtiğimiz gün Taş Bina önünde yanında 2 engelli çocuğuyla birlikte eylem yapan mağdur işçiyi ziyaret etti.

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin performans düşüklüğü bahanesiyle haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden attığı işçilerin dramı katlanarak sürüyor.

Son olarak yüzde 100 görme engelli 2 çocuk babası Ufuk Eser, 19 Aralık’ta CHP’li Büyükşehir’in kıyımına uğramıştı. 14 yıllık belediye işçisi olan Eser, Büyükşehir tarafından gönderilen erzak kolisini de alarak Taş Bina’ya gitmiş, burada koliyi fırlatarak yardım değil, işini geri istediğini söylemişti.

VALİ SU’DAN ESER’E DESTEK SÖZÜ

Bu haklı isyanın ardından flaş gelişme yaşandı. Mersin Valisi Ali İhsan Su, mağdur işçi Ufuk Eser’ evinde ziyaret etti. Eser’in engelli çocuklarıyla ilgilenen Vali Su, Eser’e her konuda destek olacağını belirtti.

MAHALLELİDEN VALİ SU’YA TEŞEKKÜR

Vali Su’nun bu mahalle ziyareti de Ufuk Eser’in komşuları tarafından kayda alındı. Vali Su’nun gelişini kameraya kayıtlarına alan mahalleli, Eser’e destek çıkan Vali Su’ya da teşekkürlerini iletti.

ESER: “SAYIN VALİMİZ BENİ ONURLANDIRDI”

Ziyaretin ardından Ufuk Eser de kendi sosyal medya hesabından Vali Su ziyaretini duyurdu. Mağdur işçi Ufuk Eser, “Sayın Mersin Valimiz Ali İhsan Su evime gelerek beni onurlandırdı. Sağ olsun, var olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle