Hoşgeldiniz  

VAHAP’IN UMUDU HAMİT TUNA MI?

admin | 04 Haziran 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Macit’li Büyükşehir döneminde kendine sağladığı büyük rantla dikkat çeken ve Kocamaz döneminde hortumu kesilen Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, Büyükşehir’de eski kıyak günlerine dönmek için “bana kim bakar” rotasını belirlemiş görünüyor.

Macit Özcan döneminde Basın Yayın Müdürü olan, eşi Büyükşehir’de peyzaj mimarı kadrosunda bulunan ve Yaşat İşhanı önündeki darphane gibi para basan otoparkı işleterek servetine servet katan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Şehitoğlu, Kocamaz döneminde kaynakları kesilince takındığı muhalif tutumla kamuoyunda öne çıkmaya başlamıştı.

 

Yürürken ayağı taşa takılsa Kocamaz’dan bilen Şehitoğlu’nun, eski parlak günlerine dönmek için yeni “hamisi”ni belirlediği iddia edildi. Kendisine ait internet sitesinden rantını kesen Kocamaz’ı mesnetsiz iddialarla sürekli hedef alan Şehitoğlu’nun, bir başka belediye başkanını “parlatması” dikkatlerden kaçmıyor.

 

Şehitoğlu’nun yeni gözdesinin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna olduğu iddiası Mersin gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı haberlerdeki fotoğraf seçimlerinde bile Hamit Tuna’yı parlatan Şehitoğlu’nun yeni bir otopark gibi kendisine rant sağlayabilecek kaynaklar için şimdiden planlamalar yaptığı iddia edildi.

 

VE BOMBA GELİYOR… TUNA İLE ŞEHİTOĞLU GÖRÜŞMELERİ SIKLAŞTI

 

2014 yerel seçimlerinde gözü Büyükşehir adaylığında olan ancak MHP Lideri Bahçeli’nin “Sen Toroslar’da kal” emriyle hayalleri başka bahara kalan Hamit Tuna’nın “başka baharı erken getirmek için” yani 2019 seçimlerinde Büyükşehir adayı olmak için Vahap Şehitoğlu ile el sıkıştığı iddiası Mersin kamuoyunu salladı.

 

Öyle ki ikilinin özellikle bu dönem görüşmeleri sıklaştırdığı ve baş başa görüşmeleri arttırdıkları da öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle