Hoşgeldiniz  

VAH MERSİN’İM VAH… 5 ADET KAMELYA, 2 ADET PİKNİK MASASI BÜYÜK HİZMET DİYE SUNULUYOR!

admin | 30 Eylül 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart’tan bu yana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturtan CHP’li Vahap Seçer’in, önceki dönem projelerini devam ettirirken “yeni proje” diye sunma skandalının ardından yeni bir skandala daha imza attı. Atatürk Parkı’na 5 adet kamelya, 2 adet de piknik masası yerleştirilmesi, hizmet yokluğu yaşayan Büyükşehir tarafından öve öve bitirilemedi.

Mersinliler, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen “CHP’li Vahap Seçer hayal kırıklığı” yaşamayı sürdürüyor.

Önceki dönemde hazırlanan projeleri devam ettiren CHP’li Seçer yönetiminin bu projeleri de “yeni proje” olarak sunması büyük tepki toplarken, ilçelerden de temel hizmet eksiklikleri için isyan sesleri yükselmeye de başladı.

Hizmet sıkıntısı çeken Büyükşehir, son olarak Atatürk Parkı içinde gerçekleştirdiği basit peyzaj düzenlemesini “büyük hizmet” olarak sunması da Mersinliler’de hayal kırıklığı yaşattı. 2 dönüm alanda yeşillendirme çalışması yapan Büyükşehir, Mersinlilere en büyük şoku “5 adet kamelya, 2 adet piknik masası, 2 adet kullanılamaz haldeki bankı da yenileriyle değiştirilmesinin” büyük hizmet olarak sunmasında yaşattı.

Atatürk Parkı’nda olmayan “Kıbrıs Anıtı”nı var olarak gösterme skandalı yaşatan Büyükşehir’in peyzaj çalışması sırasında 2 piknik masası yerleştirirken, park içinde bulunan Atatürk Anıtı’nın kaidesini temizleme zahmetinde bile bulunmaması da ayrıca tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle