Hoşgeldiniz  

MHP’NİN İTTİFAK İÇİN BASTIRMASININ NEDENİ… TEK BAŞINA ALAMIYOR!

admin | 18 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CNN Türk’te yayınlanan Türkiye’nin Gündemi programında konuşan GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen Adana ve Mersin seçimlerinde MHP ve AK Parti’nin ittifak yapmadan belediyeyi almasının mümkün olmadığını savundu.

Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimlerin ana gündemini adayların isminden önce “ittifak yapılıp, yapılmayacağı” oluşturuyor.

 

CNN Türk’te gerçekleştirilen Türkiye’nin Gündemi programında konuşan GENAR Araştırma Şirketi’nin Genel Müdürü ve eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmalarından olan Mustafa Şen’in özellikle Mersin ve Adana’da büyükşehir’in MHP’de ve AK Parti’de kazanılması için ittifaktan başka alternatif bulunmadığının altını çizmesi büyük dikkat çekti.

 

Şen, “Bunu kabul edelim. İttfak yapmak arttık her parti için zaruridir. Bu kadar net. İttifaksız giren kaybeder. Mersin ve Adana örneğinden yola çıkalım. MHP bu belediyeleri elde tutmak istiyorsa AK Parti ile veya AK Parti buradaki belediyeleri istiyorsa MHP ile ittifak yapmak zorundadır. Eğer bu ittifak gerçekleşmezse MHP ve AK Parti Mersin ve Adana Büyükşehir’i kazanamaz. Buraları CHP rahat kazanır” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle