Hoşgeldiniz  

UUU… CHP’Lİ BOZDOĞAN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NE “AĞIR” GÖNDERDİ: “BİZİM MECLİS ÇOK KALİTELİ!”

admin | 01 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Olağanüstü oturumunda konuşmaların uzamasına toplantı sırasında tepki gösteren CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Büyükşehir Meclisi’ne tepkisini Tarsus Belediye Meclis toplantısında da sürdürdü.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclis toplantısında CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, konuşmaları kısa geçmesi için CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ikaz etmiş, Seçer de Bozdoğan’a dönerek, “Ne var bunda, herkes konuşuyor. Fikrini söylüyor” diyerek terslemişti.

Büyükşehir Meclisi’nde söz alan Meclis üyeleri bol bol birbirlerine teşekkür edince, konuşmalar uzamış, Meclis toplantısı tahmin edilenden 1 saat fazla sürmüştü.

Bugün gerçekleştirilen Tarsus Belediye Meclisi’nde Başkan Haluk Bozdoğan’an Büyükşehir Meclisi’ne sağlam gönderme geldi. Başkan Bozdoğan, Tarsus Meclisi’nin Büyükşehir’e göre “daha temiz ve daha kaliteli olduğunu” dile getirmesi şok yarattı.

“70 DAKİKA KENDİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER!”

Toplantıda konuşan CHP’li Bozdoğan, “Meclisimizin çok kaliteli ve temiz olduğuna kesin inanıyorum. Hele hele bazı meclisleri, bir evrakta bile 70 dakika kendilerine teşekkür etmekle geçiren bir meclisi, bile gördükten sonra kendi meclisimle gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek, Büyükşehir Meclisi’ni ve meclis yönetimini eleştirdi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle