Hoşgeldiniz  

ÜMİT ÖZDAĞ ANAMUR’DA KONFERANS GERÇEKLEŞTİRECEK

admin | 07 Mart 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Platformu adına, konferanslar vermek üzere yarın Anamur’da olacak.

Anayasa değişikliğini içeren referandum çalışmaları kapsamında Türkiye’yi turlayan Ümit Özdağ’ın yarınki durağı Anamur olacak.

 

“Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Platformu” adına konferanslar düzenleyen Özdağ’ın Anamur Programı 8 Mart’ta Kaplan Düğün Salonu’nda saat 12’de başlayacak.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye muhalif kanatta yer alarak Genel Başkan adayı olmak için kolları sıvayan Meral Akşener’e destek verdiği iddiasıyla Genel Merkez’le de sıkıntılı günler geçiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin de adı başkan adayları arasında geçen Özdağ’ın konferansına katılıp, katılmayacağı merakla bekleniyor. Anamur kamuoyunda da konferansın organizasyonunu Türe’nin ve Erdal Bulut’un gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

 

GÖREVDEN ALINAN İLÇE BAŞKANINDAN KONFERANSA KATILIN ÇAĞRISI

 

Meral Akşener’in Gazipaşa’daki programına katılan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile Genel Merkez’in ilişkisi arasında o dönemden beri soğuk rüzgarlar esiyordu.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı önceden bildiği iddiasıyla Anamur Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınmasının ardından MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Disipline sevk edilmişti. Eski İl Başkanı Sebahattin Kılıç tarafından Türe’ye tam destek veren Erdal Bulut yönetimindeki ilçe teşkilatı da feshedilmişti.

 

Başkan Türe’nin her etkinliğine katılarak Türe’ye destek veren eski ilçe Başkanı Erdal Bulut’un da Ümit Özdağ’ın konferansının sosyal medya üzerinden defalarca duyurusunu yapması ve Anamur halkını davet etmesi dikkat çekiyor. Türe’ye yakın kaynaklar, Türe’nin Genel Merkezle iyice gerilmemek için konferansa katılmayacağını ancak “ekibinin” konferansta yer alacağını iddia ettiler.

 

İŞTE ESKİ İLÇE BAŞKANI ERDAL BULUT’UN SOSYAL MEDYADAN DUYURUSU

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle